Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείκτης Carbon Disclosure Project (CDP): Διάκριση του BMW GROUP

Το BMW Group πέτυχε την καλύτερη επίδοσή του μέχρι τώρα στο Δείκτη Carbon Disclosure Project (CDP). Στην κατάταξη CDP Global 500, το BMW Group είναι o Νο1 κατασκευαστής αυτοκινήτων και συγκαταλέγεται στο Top 10 των διεθνών εταιριών της αξιολόγησης. Με σκορ 96 στα 100, η εταιρία περιλαμβάνεται και στους δύο Δείκτες: Carbon Disclosure Leadership Index (CDLI) και Carbon Performance Leadership Index (CPLI).

Ο Dr. Norbert Reithofer, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG δήλωσε: «Η εταιρική στρατηγική βιωσιμότητας που ακολουθούμε βασίζεται σε τρεις πυλώνες:...
οικονομία, περιβάλλον, εταιρική κοινωνική ευθύνη. Η προστασία του κλίματος παίζει σημαντικό ρόλο σ’ αυτή τη στρατηγική. Δίνοντας έμφαση στην περιβαλλοντική προστασία συνεχίζουμε να μειώνουμε τις εκπομπές ρύπων από τα οχήματα και τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας σε όλο τον κόσμο. Προστατεύοντας το κλίμα, η κοινωνία σαν σύνολο ωφελείται και αυτό έχει μία επιχειρηματική λογική για το BMW Group».

Το CDP θεωρείται από τους πιο αναγνωρισμένους δείκτες βιωσιμότητας. Το CDLI αναλύει και αξιολογεί τις 500 διεθνείς εταιρίες του FTSE Global Equity Index Series, από τις οποίες μόνο το 10% πληροί τις προϋποθέσεις για να συμπεριληφθεί στο δείκτη. Κατέχοντας μία θέση στη λίστα, το BMW Group καταξιώνεται για τα μακροχρόνια επιτεύγματά του στην προστασία του κλίματος σε όλη την αλυσίδα αξιών. Το αποτέλεσμα ενισχύει επίσης το BMW Group στην απόφασή του να εντάξει τη βιωσιμότητα στη μακροπρόθεσμη εταιρική στρατηγική του.

Η επίδοση της εταιρίας στο Carbon Disclosure Project σηματοδοτεί τη δεύτερη διάκρισή της σε διάστημα μιας εβδομάδας για τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα. Στις 8 Σεπτεμβρίου, το BMW Group αναδείχθηκε και πάλι ηγέτης της βιομηχανίας στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI), κατακτώντας την τίτλο του πιο βιώσιμου κατασκευαστή αυτοκινήτων για έβδομη συνεχή χρονιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο BMW Group αναπτύσσει τις βιώσιμες δράσεις της υπάρχουν στο www.bmwgroup.com/responsibility .

Το Carbon Disclosure Project (CDP) είναι ένας μη κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που διατηρεί την παγκοσμίως μεγαλύτερη βάση δεδομένων με δημοσιευμένες δράσεις και επιτεύγματα σημαντικών εταιριών κατά της κλιματικής αλλαγής. Για μείωση των ρύπων και βελτίωση της απόδοσης, περίπου 3.000 οργανισμοί σε όλο τον κόσμο μετρούν και δημοσιεύουν τις εκπομπές αερίων που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και εξετάζουν τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την κλιματική αλλαγή με βάση το πρότυπο CDP. Το 2011 το CDP επιθεώρησε εταιρίες εκ μέρους 551 θεσμικών επενδυτών που διαχειρίζονται κεφάλαια ύψους 71 τρις δολαρίων. www.cdproject.net

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...