Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Bridgestone Europe διορίζει καινούργιους CEO και COO

Η Bridgestone Europe NV/SA (BSEU) ανακοίνωσε αλλαγές ανώτατου διοικητικού επιπέδου, ισχύουσες από 1ης Ιανουαρίου 2012. 

Ο Franco Annunziato, επί του παρόντος Διευθυντής Ποιότητας της BSEU, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Τεχνολογικού Τομέα και Μέλος του Συμβουλίου της BSEU, θα γίνει Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της BSEU, διαδεχόμενος τον Makio (Mac) Ohashi. Η εταιρία ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο Mitsuhira (Mike) Shimazaki, επί του παρόντος Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της BSEU, θα αναλάβει τη νεοσυσταθείσα θέση του Chief Operating Officer (COO), αναφερόμενος στον κο Annunziato. Στο νέο του ρόλο ως COO, τα τμήματα Πωλήσεων και Marketing θα εξακολουθούν να αναφέρονται στον...
κο. Shimazaki, ο ίδιος, όμως, θα αναλάβει επιπλέον την ευθύνη της Διοίκησης του Κατασκευαστικού Τομέα και του Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Ο κος Annunziato, ο οποίος διατελεί, επίσης, Αντιπρόεδρος και Ανώτατο Στέλεχος της Bridgestone Corporation, μητρικής εταιρίας της BSEU, θα μεταφερθεί από το Τεχνολογικό Κέντρο της εταιρίας με βάση τη Ρώμη, στην έδρα της BSEU στις Βρυξέλλες, στις 2 Ιανουαρίου 2012. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση του στο νέο ρόλο, ο κος Annunziato θα εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BSEU, με ισχύ από τις 16 Νοεμβρίου 2011 και θα υπηρετήσει σε αυτή τη θέση, έως ότου αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως CEO και Πρόεδρος.

Ο κος Ohashi, ο οποίος διετέλεσε CEO και Πρόεδρος της BSEU από τον Μάρτιο του 2010 θα επιστρέψει στην Bridgestone Corporation, με έδρα το Τόκιο ως Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνος Εταιρικών Δραστηριοτήτων για τις περιοχές της Ασίας (Ειρηνικού) , Κίνας, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ρωσίας, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2012, αναφερόμενος στον Asahiko Nishiyama, Αντιπρόεδρο και Ανώτατο Διοικητικό Υπεύθυνο για τις Διεθνείς Εταιρικές Δραστηριότητες.

Σχολιάζοντας τα νέα καθήκοντα, ο Asahiko Nishiyama, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BSEU, δήλωσε, “Εκ μέρους της διοίκησης και των εργαζομένων της BSEU, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Mac για την θητεία του στην ηγεσία της εταιρίας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο Τόκιο. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Franco και τον Mike στους νέους τους ρόλους στη BSEU. Η νέα διοικητική ομάδα – ο Franco ως CEO σε συνεργασία με τον Mike ως COO – είναι σαφώς ένας τέλειος συνδυασμός για την εταιρία. Και οι δύο ηγέτες έχουν μακρά εμπειρία στη BSEU, αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση, γεγονός που θα γεννήσει μεγάλες συνέργειες, ειδικά καθώς κινούμαστε προς το μέλλον, αναλαμβάνοντας νέες και πρωτοποριακές στρατηγικές προσέγγισης για την επιχείρηση μας. Επίσης, οι διορισμοί αυτοί εναρμονίζονται εξολοκλήρου με την κατεύθυνση ενίσχυσης της Εταιρικής Διακυβέρνησης και αύξησης της πολυμορφίας της διοικητικής ομάδας του Ομίλου της Bridgestone.”

Η Bridgestone δεσμεύεται να ενισχύσει την παγκόσμια διοικητική δομή των διεθνών δραστηριοτήτων της σε ισορροπία με υπεύθυνα και συνεπή συστήματα Εταιρικής Διακυβέρνησης. Η BSEU, επίσης, εστιάζει στα συστήματα διακυβέρνησης, ενισχύοντας το ρόλο του Διοικητικού και των Εποπτικών Συμβουλίων.



Κος Franco ANNUNZIATO
Αντιπρόεδρος και Ανώτατο Στέλεχος της Bridgestone Corporation
CEO και Πρόεδρος, Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1950
 1982  (Νοεμ.)  Εντάχθηκε στο Διεθνές Τεχνολογικό Κέντρο της Firestone Europe S.p.A. (Τώρα επονομαζόμενο ως Bridgestone Technical Center Europe S.p.A.)
 2004  (Ιούλ.)  Διευθύνων Σύμβουλος του Τεχνολογικού Κέντρου της Bridgestone Europe S.p.A.
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
 2008  (Οκτ.)  Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας της Bridgestone Europe NV/SA
Γενικός Διευθυντής του Τεχνολογικού Κέντρου της Bridgestone Europe S.p.A.
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
 2009  (Απρ.)  Διευθυντής Ποιότητας και Ανώτερος Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας της
Bridgestone Europe NV/SA
Γενικός Διευθυντής του Τεχνολογικού Κέντρου της Bridgestone Europe S.p.A.
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
 2011  (Μαρ.)  Αντιπρόεδρος και Ανώτατο Στέλεχος της Bridgestone Corporation
Διευθυντής Ποιότητας και Ανώτερος Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας της
Bridgestone Europe NV/SA
Γενικός Διευθυντής του Τεχνολογικού Κέντρου της Bridgestone Europe S.p.A.
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
 2012   (Ιαν.)  Αντιπρόεδρος και Ανώτατο Στέλεχος της Bridgestone Corporation
CEO και Πρόεδρος της Bridgestone Europe NV/SA
Γενικός Διευθυντής του Τεχνολογικού Κέντρου της Bridgestone Europe S.p.A.
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
 Από 1 Ιανουαρίου 2012




Κος Mitsuhira SHIMAZAKI
Chief Operating Officer, Μέλος του Συμβουλίου της  Bridgestone Europe NV/SA
Γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1958
 1981   (Απρ.)  Εντάχθηκε στη Bridgestone Corporation
 2006   (Φεβ.)  Γενικός Διευθυντής, Τμήμα Ευρωπαϊκών Δραστηριοτήτων της Bridgestone Corporation
 2007   (Ιουλ.)  Διευθυντής, Τμήμα Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών Δραστηριοτήτων της Bridgestone Corporation
 2010   (Απρ.)  Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Americas, Inc.
 2010   (Οκτ.)  Επίτιμος Αντιπρόεδρος, Εταιρικών Υποθέσεων της Bridgestone Europe NV/SA
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
 2011   (Αυγ.)  Επίτιμος Αντιπρόεδρος, Πωλήσεων & Marketing της Bridgestone Europe NV/SA
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
 2012  (Ιαν.)  Chief Operating Officer της Bridgestone Europe NV/SA
Μέλος του Συμβουλίου της Bridgestone Europe NV/SA
Από 1 Ιανουαρίου 2012
 Από 1 Ιανουαρίου 2012
[BRIDGESTONE]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...