Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Abarth Online Store

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το νέο online κατάστημα της Abarth, όπου οι φίλοι της μάρκας μπορούν να βρουν μια σειρά από αυθεντικά προϊόντα σε είδη ρουχισμού, αξεσουάρ και gadget.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τα προσφερόμενα προϊόντα χωρισμένα σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με τη χρήση αλλά και τη συναισθηματική τους αξία:


  • FAN, για τους φανατικούς φίλους της μάρκας
  • RACING, για τους φίλους του σπορ
  • PREMIUM, για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την κομψότητα με το σπορ χαρακτήρα
  • SPECIALTIES, με ειδικά προϊόντα και προϊόντα με περιορισμένο αριθμό παραγωγής

Επιλέγοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό.

Στην αρχική σελίδα του site θα εμφανίζονται 5 προϊόντα, που θα εναλλάσονται κάθε μήνα, ενώ θα υπάρχει και μία ξεχωριστή αναφορά στα best seller.

Για ακόμα ευκολότερη πλοήγηση, στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχουν link που οδηγούν στις κατηγορίες των προϊόντων σε όποια σελίδα βρίσκεστε.

Προς διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού, η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών καρτών (Visa, Mastercard, American Express), Paypal και μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Abarth στο www.abarthstore.com.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...