Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

36o Ράλλυ Αχαιός: Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κάτω από αντίξοες συνθήκες ολοκληρώθηκε το 36ο Ράλλυ Αχαιός, αγώνας που προσμετρούσε στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ και στο πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων. Η διοργάνωση ήταν του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών που είχε να αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα όπως αποδείχτηκε δεδομένου πως οι άσχημες καιρικές συνθήκες έφεραν και αγωνιστική αναστάτωση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μετατροπή της 1ης ειδικής σε απλή μετά το ατύχημα των Αλεξανδρή – Καπύρη με Peugeot 206 RC, καθώς και η ακύρωση της 5ης ειδικής στο σύνολο των έξι, δηλαδή το δεύτερο πέρασμα από τους Πετσάκους. Από το Σάββατο μάλιστα οι οργανωτές είχαν αναγκαστεί να ακυρώσουν την πανηγυρική εκκίνηση λόγω τεχνικών προβλημάτων καθώς δεν μπορούσαν να στηθούν φώτα και μικροφονικές λόγω βροχής.

Νικητές του αγώνα ήταν οι...
Βασίλης Ζάχος – Βαγγέλης Ασπρομούγκος με Citroen C2 R2 που είχαν σχετική μάχη με τους Βαγγέλη και Σπύρο Ζάχο με το Renault Clio Ragnotti. Τα δύο πληρώματα βρέθηκαν στις αντίστοιχες θέσεις από τη δεύτερη κιόλας ειδική του αγώνα ωστόσο μόλις στην τελευταία διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα υπέρ του Βασίλη Ζάχου καθώς μέχρι και την προτελευταία εκείνος που προηγούταν ήταν ο Βαγγέλης Ζάχος. Νωρίτερα στον αγώνα την πρώτη ειδική πήραν οι Στέφανος Καμιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με Mitsubishi EVO IX οι οποίοι όμως είχαν έξοδο στους πρώτους Πετσάκους με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν.

Στο βάθρο πίσω από τους δύο Ζάχους ολοκλήρωσαν οι Δημήτρης Αμαξόπουλος – Μαρία Δήμου με Peugeot 205 που ήταν ταχύτεροι ανάμεσα στα πληρώματα της ομάδας Ε και φυσικά δεύτεροι στην F3 και τρίτοι στην F2. Μια θέση πιο πίσω στη γενική βρέθηκαν οι Γιώργος Κυριακόπουλος – Δημήτρης Τριπιντής με Peugeot 106 S16, που ήταν νικητές και στην κλάση Α6. Τους ακολούθησαν οι Βασίλης Γάτσος – Μαρία Αμαραντίδου που ήταν για μια ακόμη φορά θεαματικοί ιδίως στο βρεγμένο οδόστρωμα και έκτοι γενικής αλλά νικητές στη Ν2 και την Ομάδα Ν Γενικώς ήταν Σωτήρης Κυριαζής – Σπύρος Χατζηπαναγιώτου με Citroen Saxo.

Στην έβδομη θέση βρέθηκαν οι Σταμάτης Παντιέρας – Βάσω Κουρτίδου με Toyota Yaris και επίδοση που τους χάρισε τη νίκη στην Α5, ενώ νικητές στην Ε11 ήταν οι Γιώργος Μεταξάς – Αβραάμ Κυριακού με Nissan Sunny.

Στα Ιστορικά η νίκη πήγε στους Αντώνη Γιοβά – Κώστα Γρηγοριάδη που πήραν με το Audi 80 όλες τις ειδικές οι οποίες προσμέτρησαν και τους ακολούθησαν οι Χρήστος Δάρας – Θόδωρος Καραμουσαλής με BMW 2002. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Δήμος Χρήστου – Μιχάλης Καρπουζάς με Toyota Celica.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...