Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

33ο Ολυμπιακό Ράλι: Δείτε τα αποτελέσματα

Ο τέταρτος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ ήταν το 33ο Ολυμπιακό Ράλλυ που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά με επιτυχία η Α.Ο.Λ.Α.Π. Ο αγώνας ξεκίνησε την Κυριακή από την κεντρική πλατεία του Πύργου παρουσία εκατοντάδων θεατών σε μια όμορφη εκδήλωση και το «κυρίως πιάτο» ήταν σήμερα με τα δύο περάσματα από τις δύο ειδικές που συνέθεσαν έτσι την εικόνα του αγώνα με τέσσερις ειδικές διαδρομές. Νικητές ήταν οι...
Γιάννης Παπαδημητρίου – Μαρία Κυρλαγκίτση με Mitsubishi EVO IX οι οποίοι ουσιαστικά δεν συνάντησαν δυσκολία και πήραν τις τρείς από τις τέσσερις ειδικές «αφήνοντας» την τελευταία για τον Λάμπρο Κύρκο.

Οι Κύρκος – Πολυζώης με Mitsubishi EVO IX έχασαν την ευκαιρία να πάρουν την τρίτη τους νίκη στους τέσσερις φετινούς αγώνες, ωστόσο δεδομένων των συμμετοχών του Ολυμπιακού Ράλλυ οι βαθμολογικές τους απώλειες δεν ήταν και τόσο σημαντικές στο δρόμο για τον τίτλο. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιάννης Μπαντούνας – Κώστας Σουκούλης με Mitsubishi EVO VI εκπροσωπώντας την τοπική Λέσχη και πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κάτι που εξάλλου ισχύει και για τους τέταρτους γενικής, (επίσης τοπικό πλήρωμα) Στέλιο Λαϊνόπουλο – Γιώργο Πισιμάνη με Subaru Impreza.

Την τρίτη θέση στην Ομάδα Ν πήραν οι Διονύσης Σπανός – Σωτήρης Γκότοβος με Subaru Impreza που ήταν πέμπτοι γενικής, ενώ μια ακόμη συμμετοχή στην Α8 τρίτη με βάση τους χρόνους όσων ολοκλήρωσαν ήταν οι Αντώνης Γιοβάς – Κώστας γρηγοριάδης με Mitsubishi EVO VIII. Στη μάχη της F3 και της F2 οι Χαράλαμπος Γαζετάς – Γιώργος Φασκιώτης με Opel Corsa S1600 επικράτησαν και στις δύο κατηγορίες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση και πρώτους στην κλάση Α5 τους Δημήτρη Τσαπέκη – Δημήτρη Κοκκινάκη με Toyota Yaris.

Ο Γιάννης Μποζιονέλος με τον Βαγγέλη Παναρίτη στο διπλανό μπάκετ του Ford Escort MKII ήταν ταχύτερος στην κατηγορία Ε και τρίτος στην F2, ενώ τρίτος στην F3 ήταν ο Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης με τον Λεωνίδα Μαχαίρα δίπλα του στο Peugeot 206 Kit Car. Ανάμεσα στις σημαντικότερες εγκαταλείψεις του αγώνα ήταν αυτή των Δημήτρη Ψύλλου – Κώστα Κόντου με Mitsubishi EVO X που είχαν έξοδο στην πρώτη ειδική του αγώνα, καθώς και εκείνη των «Pazonen» - Βασίλη Κούγια με Toyota Yaris ολοκλήρωσαν και την τελευταία ειδική αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τερματισμό εγκαταλείποντας από κινητήρα. 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...