Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

33ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ

Το Σάββατο και την Κυριακή 29-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ο ΑΟΚ με την έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΘΕΠΑ διοργανώνει αγώνα για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και συγκεκριμένα το "33ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ" στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου προσφέροντας προβολή της περιοχής αυτής που έχει να επιδείξει πλήθος από όμορφες διαδρομές.

Το 33ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες, service park και σταθμό ανασυγκρότησης, με σκοπό να γίνει ένας συγκροτημένος και ενδιαφέρον αγώνας. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν...
7 ειδικές διαδρομές με τα αγωνιστικά χιλιόμετρα να είναι συνολικά 62,65 και να χωρίζονται σε 16χιλιόμετρα την πρώτη ημέρα και 46.65 χιλιόμετρα την δεύτερη ημέρα.


Ο αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικός και με πολλές συμμετοχές, μιας και βρίσκεται στο ημερολόγιο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά από απουσία πολλών ετών, ενώ ταυτόχρονα προσμετρά και στο Κύπελλο οδηγών-συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης ως ο 4ος αγώνας της χρονιάς.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 29-10-2011 και ώρα 17:15 θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων από την Πλατεία Ελευθερίας με την ράμπα εκκίνησης-τερματισμού να έχει στηθεί δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Πρακτικά το φετινό Ράλλυ Κρήτης ξεκινά τυπικά νωρίς το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου με τον τεχνικό έλεγχο πληρωμάτων και αγωνιστικών αυτοκινήτων (8:00-12:00) στις εγκαταστάσεις της ΑΜΚΟ-Mazda στην Ικάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 33ο Ράλι Κρήτης, σύμφωνα με τους οργανωτές θα είναι σχεδιαστικά, το καλύτερο Rally Κρήτης των τελευταίων χρόνων, την ίδια στιγμή που θα ξεφεύγει και από τα παλιά παραδοσιακά Ράλι Κρήτης, με την εφαρμογή αρκετών νέων στοιχείων.
Σ' αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε πρώτα 2 ειδικές διαδρομές και μετά την πανηγυρική εκκίνηση...

Πιο συγκεκριμένα, η εκκίνηση του πραγματικού αγώνα θα έρθει στις 15:00 το Σάββατο 29 Οκτωβρίου με την ειδική Αυγενική (Αυγενική - Αγία Βαρβάρα, 2 περάσματα ΕΔ1-ΕΔ2). Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των 2 πρώτων ειδικών διαδομών του 33ου Ράλι Κρήτης θα ακολουθήσει Service στις εγκαταστάσεις της Πίστα ΚΑΡΤ στην Αλικαρνασσό και στην συνέχεια όλα τα φώτα της πόλης του Ηρακλείου θα πέσουν στην ράμπα εκκίνησης στην Πλ. Ελευθερίας (17:15)!!!

Η δεύτερη ημέρα του 33ου Ράλι Κρήτης, Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές στις ειδικές Επισκοπή (ΕΔ3-ΕΔ5-ΕΔ7) και Καλό Χωριό (ΕΔ4-ΕΔ6). Με την καρό σημαία να πέφτει στον φετινό νικητή του Ράλι Κρήτης στην ράμπα τερματισμού στην Πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο στις 15:21 το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστούν και οι προσφορές του ΑΟΚ προς τους αγωνιζομένους. Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης - ΑΟΚ προσφέρει 50% έκπτωση στα Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε όλο το team για κάθε αγωνιστική ομάδα εκτός Κρήτης, ενώ επιπλέον θα δίνονται και 2 διανυκτερεύσεις δωρεάν σε κάθε πλήρωμα!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.6973250450 (κ. Φρουδαράκη). Να θυμίσουμε ότι η δήλωση συμμετοχής στο 33ο Ράλι Κρήτης λήγει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 22:00.

Τέλος, μπορείτε να δείτε και το σχετικό event στο facebook, αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του AOK στο www.aokritis.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...