Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ 2011" στις 15 Οκτωβρίου 2011

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Ι.Ο.ΑΣ. διοργανώνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 την «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας με ταυτόχρονη διεξαγωγή στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Για την ενέργεια αυτή στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο χρειάζεται τη βοήθειά σας προκειμένου να συμβάλλουμε, όλοι μαζί, στην προσπάθεια προώθησης της ιδέας του «οδηγού της παρέας», στα στέκια των νέων της πόλης σας κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Σας παρακαλούμε πολύ, όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδήλωση, μόνοι σας ή με την παρέα σας και να πραγματοποιήσουμε στην πόλη σας την εκδήλωση, διασκεδάζοντας και ταυτόχρονα προωθώντας το μήνυμα «δεν πίνω όταν οδηγώ», να...
επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο (τηλ. 210 8620150, e-mail info@ioas.gr ) για να μπορέσουμε να κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα νυχτερινά κέντρα που ίσως έχετε να μας προτείνετε.

Λίγα λόγια για τη συγκεκριμένη βραδιά:

Σε κάθε νυχτερινό κέντρο βρίσκονται 3-6 άτομα εθελοντές του Δικτύου που βοηθάνε στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Ο ρόλος του κάθε εθελοντή είναι να ορίζουν μαζί με τις παρέες που έρχονται να διασκεδάσουν, τον «Οδηγό της παρέας», ο οποίος αφού αποδεχτεί τον τίτλο του φοράει ή παίρνει ένα βραχιολάκι και είναι υποχρεωμένος να μην καταναλώσει αλκοόλ όλο το βράδυ.

Όταν είναι η ώρα να αναχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο θα μπορεί να κάνει, με τη δική του θέληση ένα φιλικό αλκοτέστ, που θα γίνεται από την ομάδα των εθελοντών, για να δούμε αν τήρησε την υπόσχεση του. Εάν πράγματι έχει διατηρήσει τον έλεγχο και δεν έχει πιει ο «Οδηγός της παρέας» θα επιβραβεύεται με ένα αναμνηστικό δώρο ενώ σε άλλη περίπτωση οι εθελοντές μας θα συμβουλεύουν να αφήσει το όχημα και να γυρίσει σπίτι του με ταξί ή να οδηγήσει κάποιος από την παρέα που δεν έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και καθοδήγηση, είτε θα έρθει στην περιοχή σας άτομο του Ινστιτούτου ο οποίος έχει εμπειρία από προηγούμενες Νύχτες Χωρίς Ατυχήματα είτε θα είμαστε σε επικοινωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σχετικά με προηγούμενες «Νύχτες χωρίς Ατυχήματα» μπορείτε να δείτε εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...