Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

13ο Ράλλυ Νότιας Ηπειρωτικής Ελλάδας

Το Σάββατο – Κυριακή 12-13 Νοεμβρίου 2011 η ‘ΟΡΚΑ’ διοργανώνει, για 13η συνεχή χρονιά, το 13ο ΡΑΛΛΥ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουμε από το χώρο Parking του εστιατορίου Goody's στον Άγιο Στέφανο, στις 10:00.πμ

Μέσω Θήβας, Θεσπιών, Χαιρώνειας, Λιλαίας θα καταλήξουμε στη...
Γραβιά για μεσημεριανό φαγητό. Μετά από μία μικρή ανασυγκρότηση, κατευθυνόμαστε στα Λουτρά Υπάτης για διανυκτέρευση.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η επιστροφή θα γίνει μέσω Γραβιάς, Λιλαίας, Ελάτειας, Χαιρώνειας, Ορχομενού, Κάστρου, και θα τερματίσουμε στο σταθμό Σείριος στη Μαλακάσα, το μεσημέρι.

Το σύστημα χρονομέτρησης είναι αυτό που καθιέρωσε η ΟΡΚΑ στην Ελλάδα από το «1000 ΜΙΛΙΑ» του 2003. Κρυφοί χρονομέτρες, (ηλεκτρονική ασύρματη χρονομέτρηση) σε προεπιλεγμένα σημεία από τα οποία, άλλα θα προσμετρήσουν και άλλα όχι, πράγμα όμως που οι αγωνιζόμενοι το μαθαίνουν μετά τον αγώνα.

Επιτρέπεται η χρήση μηχανικών οργάνων, ηλεκτρονικών, ή και GPS, αφού με το παραπάνω σύστημα χρονομέτρησης, δεν μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση των συμμετεχόντων.

Τα γνωστά "πινακάκια" διόρθωσης της απόκλισης του οδομέτρου, είναι περιττά, αφού δεν απαιτείται η τήρηση σταθερής ταχύτητας συνεχώς.

Με το σύστημα αυτό διακρίνονται όχι οι γρηγορότεροι, ούτε οι καλύτερα εξοπλισμένοι, απλά οι προσεκτικότεροι.

Μπορούν να συμμετάσχουν αυτοκίνητα των κατηγοριών E, F και G των οποίων η αυθεντικότητα πιστοποιείται με κάρτα FIVA ή FIA και διάφορα άλλα αυτοκίνητα εκτός συναγωνισμού, τα οποία όμως δεν θα χρονομετρηθούν ούτε θα καταταγούν στα αποτελέσματα.

Το δικαίωμα συμμετοχής για αυτοκίνητο (οδηγό – συνοδηγό) κατηγορίας E-F-G ορίζεται σε 150 €.
Το δικαίωμα συμμετοχής για αυτοκίνητο (οδηγό – συνοδηγό) εκτός συναγωνισμού ορίζεται σε 120 €.
ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : ΔΕΥΤΕΡΑ 7η Νοεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21:00 της Δευτέρας 14ης Νοεμβρίου και στις 21:30 θα ακολουθήσει η απονομή στα εντευκτήρια της ΟΡΚΑ στην οδό Χαϊμαντά 33 στο Χαλάνδρι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τάσος Τσιπούρας 6972 232 126
Σίμος Δελαγραμμάτης 6978 741 439
Χρήστος Κολοβός 6934 500 500


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...