Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Toyota στην Φρανκφούρτη!

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2011 σηματοδοτεί την απαράμιλλη τεχνογνωσία και ουσιαστική δέσμευση της Toyota στην πλήρως υβριδική τεχνολογία με την αποκάλυψη της νέας ανανεωμένης οικογένειας Prius και το λανσάρισμα του νέου Avensis και του νέου Hilux.

Το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του σαν αυτοκίνητο παραγωγής κάνει το...
Prius Plug-in Hybrid με ηλεκτρική αυτονομία 23km, ικανότητες πλήρως υβριδικού αυτοκινήτου και ολοκληρωμένη φόρτιση σε οικιακή πρίζα σε μόλις 1,5 ώρα. Πλαισιώνεται από το πρώτο πλήρως υβριδικό 7-θέσιο Prius+, με τεχνολογία ιόντων λιθίου και μέγιστη ευρυχωρία επιπέδου MPV και το Prius 4ης γενιάς, το πιο εξελιγμένο μέχρι τώρα σε παγκόσμια πρεμιέρα. Όλα τα μέλη της οικογένειας Prius υιοθετούν νέες τεχνολογίες, όπως οι προηγμένες επιλογές πολυμέσων της Toyota με οθόνη αφής.

Σε παγκόσμια πρεμιέρα και το νέο Avensis. Το δημοφιλές ανά την υφήλιο μεσαίο αυτοκίνητο της ιαπωνικής φίρμας είναι βελτιωμένο, με πιο δυναμικό και σπορ σχεδιασμό, με αναβαθμισμένη ποιότητα και ανανεωμένη αισθητική. Η δε αξιοπιστία του του χαρίζει τον σεβασμό και το δέος του κάθε υποψήφιου αγοραστή

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης και το θρυλικό pick-up, το νέο Hilux. Ανανεωμένο σχεδιαστικά με έμφαση στη βελτίωση της αντοχής και της ποιότητας, με αυξημένα αποθέματα ισχύος διατηρώντας τον ακούραστο και ακαταμάχητο χαρακτήρα του.
Toyota Models (με την συνεργασία του netcarshow.com)...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...