Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Toyota και οικολογία συμβαδίζουν

Η Toyota κατέκτησε τον τίτλο της πιο οικολογικής μάρκας στην πρώτη έκθεση “Best Global Green Brands” που δημοσίευσε η εταιρία συμβούλων μαρκών Interbrand. Η μελέτη βασίστηκε σε ευρέως διαθέσιμες πληροφορίες για τις περιβαλλοντικές επιδόσεις των brands αλλά και στην άποψη του κοινού για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα ή την ‘πράσινη’ εικόνα τους, προκειμένου να υπολογιστεί το Green Performance Score.

Η μέθοδος αξιολόγησης της αναφοράς “Best Global Green Brands” είναι αποτέλεσμα συνεργασίας Interbrand και Deloitte, ενώ το Green Performance Score έχει εφαρμογή σε διαφορετικές βιομηχανίες.

Σύμφωνα με την έκθεση της Interbrand, η Toyota αποτελεί...
πρότυπο εταιρίας που έχει αναγάγει το περιβάλλον σε κύρια προτεραιότητά της, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζει το παγκόσμιο κοινό της με εποικοδομητικό τρόπο.

Η δέσμευση της Toyota απέναντι στο περιβάλλον με στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλο το φάσμα των διαδικασιών παραγωγής και πωλήσεων των προϊόντων της, αντικατοπτρίζεται στο συνεχή αγώνα της για τη διατήρηση των φυσικών πόρων μέσω ανακύκλωσης και δράσεων φιλικών προς τη φύση και το περιβάλλον.

Βασικός συντελεστής των ισχυρών πράσινων επιδόσεων της Toyota, είναι η πλήρως υβριδική τεχνολογία της. Από το 1997 που λάνσαρε το υβριδικό Prius, το αυτοκίνητο-σύμβολο, που τώρα διανύει την τρίτη γενιά του, έως το 2010 που εισήγαγε την καινοτόμο, πλήρως υβριδική τεχνολογία της στο μικρομεσαίο Auris η Toyota προσφέρει στους πελάτες απαράμιλλα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...