Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη (ΙΑΑ): «Αγωνιστική Εμπειρία Schaeffler (DTM – Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού)» με τον Martin Tomczyk

Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη (ΙΑΑ)
ΙΑΑ – ημέρες κοινού:
«Αγωνιστική Εμπειρία Schaeffler (DTM – Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού)» με τον Martin Tomczyk.
Επιδείξεις διαδικασιών επισκευής.

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ / ΛΑΓΚΕΝ – Από τις 17 Σεπτεμβρίου 2011, την πρώτη ημέρα που η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Schaeffler θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην «Αγωνιστική Εμπειρία Schaeffler (DTM)». Επιπλέον ο κλάδος Aftermarket της Schaeffler Group Automotive, θα οργανώσει «ζωντανές» επιδείξεις διαδικασιών συνεργείων στην παρακείμενη «λωρίδα των πιτς» (Αίθουσα 5.1, Περίπτερο Α04).

Η «Αγωνιστική Εμπειρία Schaeffler (DTM)» θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις...
οδηγικές τους ικανότητες καθώς και το χρόνο αντίδρασής τους. Αγωνιστικοί εξομοιωτές, οι οποίοι προσομοιάζουν τις πραγματικές κινήσεις των οχημάτων μέσω συστήματος κραδασμών, θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο φιλικών αγώνων. Οι νικητές στους δύο ημιτελικούς αγώνες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να διαγωνιστούν την ίδια ημέρα και στο περίπτερο της Schaeffler, εναντίον του Martin Tomczyk, Πρεσβευτή της μάρκας Schaeffler και πετυχημένου οδηγού αγώνων ενός Schaeffler Audi A4 στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού 2011. Τον νικητή της «Αγωνιστικής Εμπειρίας Schaeffler (DTM)» περιμένει ένα αξιόλογο βραβείο: ένα ταξιδιωτικό πακέτο VIP για δύο άτομα για την παρακολούθηση του αγώνα του DTM στο Hockenheimring, στις 23 Οκτωβρίου 2011.

Ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούνται στις πίστες αγώνων ή στο δρόμο, καθώς και αν είναι ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης ή επισκευής, οι τρεις μάρκες του Ομίλου Schaeffler, LuK, INA και FAG, είναι γνωστές για την καινοτομία, την εστίαση στον πελάτη και τη διαχείριση υψηλής ποιότητας, παγκοσμίως. Όπως και στο χώρο των αγώνων, η ακρίβεια στην τοποθέτηση και η αξιοπιστία των μηχανικών μερών είναι σημαντικά και σε κάθε κανονική εργασία επισκευής οχήματος.Η Ποιότητα, η εγγύτητα στον πελάτη, η ισχυρή καινοτομία και η ευελιξία είναι εξίσου σημαντικά όπως η ακρίβεια και η καταλληλότητα των ανταλλακτικών τα οποία παράγονται με τέτοιες προδιαγραφές ποιότητας ώστε να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, θα γίνουν επιδείξεις στο περίπτερο της Schaeffler ως προς ποιες είναι οι επαγγελματικές επισκευές καθώς και ποια είναι τα ανταλλακτικά ποιότητας αντίστοιχης αυτών της πρώτης τοποθέτησης. Στη διάρκεια των δεκάλεπτων περιγραφικών και πρακτικών παρουσιάσεων θα γίνιε επίδειξη κατευθείαν στον πάγκο εργασίας μιας ποικιλίας διαδικασιών – από το βολάν διπλής μάζας της LuK στις διαδικασίες αντικατάστασης της τροχαλίας δυναμό με καστάνια της ΙΝΑ.

Σας περιμένουμε στην «Αγωνιστική Εμπειρία Schaeffler (DTM)», στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, στις 17-25 Σεπτεμβρίου.

O Όμιλος Schaeffler
Ο Όμιλος Schaeffler με τις μάρκες του LuK, INA & FAG, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν και εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία, περιλαμβανόμενων προϊόντων και συστημάτων κινητήρων, καθώς και εφαρμογών συστημάτων μετάδοσης και σασί. Ο Όμιλος Schaeffler ξεχωρίζει για την έμφαση που δίνει στον πελάτη, για την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει καθώς και για την ποιότητα των προϊόντων. Το 2010 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε 9,5 δισεκ. Ευρώ σε 180 περιοχές και περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Με περίπου 70.000 εργαζόμενους, ο Όμιλος Schaeffler είναι μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές αλλά και Ευρωπαϊκές βιομηχανικές εταιρείες των οποίων η ιδιοκτησία παραμένει σε οικογενειακό επίπεδο.

Schaeffler Automotive Aftermarket
H Schaeffler Automotive Aftermarket χειρίζεται για περισσότερα από 35 χρόνια τις μάρκες LuK, INA & FAG στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών. Με ένα διεθνές δίκτυο περίπου 11.500 διανομέων και 27 περιφεριακά γραφεία πωλήσεων και αντιπροσώπευσης, η Schaeffler Automotive Aftermarket εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή και υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Πληροφορίες: κ. Θεόδωρος Λέκκας, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, τηλ 210 6893223


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...