Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Saab Automobile AB κατέθεσε αίτηση για εθελοντική αναδιοργάνωση

Η Swedish Automobile NV (Swan) ανακοινώνει ότι η Saab Automobile AB και οι θυγατρικές της Saab Automobile AB Powertrain και Saab Automobile Tools AB (Συνολικά Saab Automobile), κατέθεσαν αίτηση για εθελοντική αναδιοργάνωση στο Επαρχιακό Δικαστήριο στο Vänersborg, Σουηδίας.

Η Swan και η Saab Automobile είναι της γνώμης ότι, λαμβάνοντας υπόψη την περιορισμένη σε οικονομικούς πόρους οικονομική κατάσταση της Saab Automobile την παρούσα χρονική στιγμή, η εθελοντική αναδιοργάνωση θα...
επιφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη χρήση των υφιστάμενων πόρων κατά τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ο τελικός σκοπός και στόχος αυτής της διαδικασίας είναι η εξασφάλιση της βραχυπρόθεσμης σταθερότητας, και ταυτόχρονα η προσέλκυση πρόσθετης χρηματοδότησης, εν αναμονή της εισροής των εισφορών ιδίων κεφαλαίων των Pang Da και Youngman.

Η χρηματοδότηση για την έξοδο της Saab Automobile από την εθελοντική αναδιοργάνωση έχει εξασφαλιστεί μέσω δεσμευτικών συμφωνιών με τις εταιρίες Pang Da και Youngman όπως ανακοινώθηκε στις 4 Ιουλίου, οι οποίες υπόκεινται προς έγκριση από τις αρμόδιες αρχές.

Η εθελοντική διαδικασία αναδιοργάνωσης θα καλύψει τις Saab Automobile AB, Saab Automobile AB Powertrain και Saab Tools AB. Οι υπόλοιπες επιχειρηματικές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων των Saab Parts AB και των Saab Μεγάλης Βρετανίας & Saab Cars Βορείου Αμερικής, εξαιρούνται από την διαδικασία της εθελοντικής αναδιοργάνωσης.

Ο Victor Muller, Διευθύνων Σύμβουλος της Swan και Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Saab Automobile, δήλωσε: “Από την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης χρηματοδότησης μέσω των υπό όρων συμφωνιών με τις Pang Da και Youngman, που υποστηρίζουν αυτήν την εθελοντική αναδιοργάνωση, έχουμε επικεντρωθεί στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για να γεφυρωθεί το χρονικό διάστημα μέχρι να λάβουμε τα κεφάλαιά τους. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια εθελοντική διαδικασία αναδιοργάνωσης θα μας παράσχει τον απαραίτητο χρόνο, την προστασία και τη σταθεροποίηση της επιχείρησης, επιτρέποντας την βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση και την προετοιμασία για την ομαλή επανεκκίνηση της παραγωγής.

Πιστεύω ότι η Saab Automobile θα βγει ενισχυμένη από αυτή τη διαδικασία. Το δυναμικό για τη Saab Automobile ως βιώσιμου, ανεξάρτητου κατασκευαστή premium αυτοκινήτων υπάρχει, όπως φαίνεται από την ανανέωση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας, από τις περίπου 11.000 εκκρεμείς παραγγελίες και από την υπό όρους μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση ήδη σε ισχύ μέσω της δεσμευτικής συμφωνίας με τις Pang Da και Youngman που θα μας δώσει πρόσβαση στην κινεζική αγορά.”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...