Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rally Sprint Μάλια-Κράσι: Πρόβα τζενεράλε του ΑΟΚ λίγο πριν το 33ο Ράλι Κρήτης στο Rally Sprint Μάλια-Κράσι!!!

Rally Sprint Μάλια-Κράσι: Πρόβα τζενεράλε του ΑΟΚ λίγο πριν το 33ο Ράλι Κρήτης στο Rally Sprint Μάλια-Κράσι!!!
Πιο συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης – ΑΟΚ, διοργανώνει αγώνα Rally Sprint αυτή την Κυριακή 25-09-2011 στην γνωστή ειδική διαδρομή Μάλια-Κράσι.

Η διαδρομή ξεκινάει από την έξοδο των Μαλίων με προορισμό προς Κράσι και τερματίζει λίγο πριν την...
διακλάδωση Κράσι- Οροπέδιο Λασιθίου. Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι περίπου 9 χιλιόμετρα. Ο αγώνας αποτελείται από δύο σκέλη και προσμετρά στο κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης.

Πρόκειται για μία κλασική, τεχνική διαδρομή, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και σαν ειδική διαδρομή σε Rally Κρήτης. Στο περσινό μάλιστα 32ο Ράλλυ Κρήτης ήταν η 2η και 4η ειδική διαδρομή.

Με δεδομένο ότι ο κόσμος των Rally στην Κρήτη έχει αρκετό καιρό να βγει στα βουνά, μιας και ο τελευταίος αγώνας για το κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης ήταν πριν από μερικούς μήνες, η προσέλευση των θεατών αναμένεται να είναι μεγάλη. Επιπλέον ένας ακόμα λόγος είναι φυσικά και το γεγονός ότι με το Rally Sprint Μάλια-Κράσι ξεκινά επίσημα πλέον και η αντίστροφη μέτρηση για το 33ο Ράλι Κρήτης, αγώνας θεσμός για τα μηχανοκίνητα δρώμενα της Κρήτης, αλλά και της Ελλάδας μιας και φέτος θα τρέξει ξανά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλι.

Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και τον έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και το γεγονός ότι η διαδρομή βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο και μάλιστα προσφέρει πολλά και καλά σημεία για τους θεατές.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Rally Sprint Μάλια-Κράσι…
και μην ξεχνάτε ότι ο δρόμος θα κλείσει στις 10π.μ. γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρισκόμαστε αρκετά νωρίτερα εντός της ειδικής για να επιλέξουμε και το κατάλληλο σημείο…

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το περσινό Rally Sprint Μάλια-Κράσι ήταν αγώνας που ο polios επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, με νίκη φυσικά, την ίδια στιγμή που το φετινό Rally Sprint Μάλια-Κράσι θα είναι ο πρώτος αγώνας που θα τρέξει τόσο πίσω από το τιμόνι του κίτρινου Seat Ibiza Kit-Car, όσο και πίσω από το τιμόνι του προέδρου του ΑΟΚ!!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ R. SPRINT ΜΑΛΙΑ-ΚΡΑΣΙ  25-9-2011
ΕΩΣ 1400
N/Σ
ΟΔΗΓΟΣ
ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κ.Ο
ΧΟΡΗΓΟΙ
1
ΦΑΚΟΥΡΕΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΙΖΗΣ
ΦΙΛΛΙΠΟΣ
PEUGEOT 106


2
ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΡΟΒΙΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
TOYOTA
YARIS


1401 ΕΩΣ 1600
Ν/Σ
ΟΔΗΓΟΣ
ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κ.Ο
ΧΟΡΗΓΟΙ
3
ZEΡΒΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ

PEUGEOT 205


4
ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ
PEUGEOT 106


5
ΖΕΪΜΠΕΚΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΓΑΞΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ
PEUGEOT 106


6
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
PEUGEOT 106


7

ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΑΤΖΑΚΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
CITROEN SAXO



8

ΣΥΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΡΟΒΙΔΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ
CITROEN AX



9

ΠΟΛΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
ΛΕΦΤΕΡΗΣ
CITROEN
SAXO



10

ΚΑΚΕΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
BITΣΑΞΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
CITROEN
SAXO



11
ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΩΦΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΗΟΝDA
CIVIC



1601 ΕΩΣ 2000
Ν/Σ
ΟΔΗΓΟΣ
ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κ.Ο
ΧΟΡΗΓΟΙ
12
ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

FORD


14
ΚΥΡΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΣΙΦΗΣ
VW GOLF II


15
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
PEUGEOT 306


ΑΠΟ 2001 ΚΑΙ ΑΝΩ
N/Σ
ΟΔΗΓΟΣ
ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κ.Ο
ΧΟΡΗΓΟΙ
16
ΜΗΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΓΚΟΥΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
VW GOLF III KIT CAR


17
ΜΙΧΑΗΛΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ
ΛΙΓΟΨΙΧΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ
SUBARU
IMBREZA


18
ΠΑΠΑΔΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

MITSUBISHI  
CARISMA


19
ΦΙΛΙΚΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
FORD ESCORT


20

ΑΝΑΠΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
SEAT IBIZA
KIT CAR





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...