Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το MINI Coupé: Αίσθηση go-kart επί δύο...

Με σπορ γονίδια και στόχο τη μέγιστη οδηγική απόλαυση, το MINI Coupé προσφέρει μία ασυναγώνιστη οδηγική εμπειρία. Το πρώτο διθέσιο της γκάμας αποδεικνύει ότι το ΜΙΝΙ όχι μόνο δίνει νέα πνοή στην επιτυχημένη αγωνιστική ιστορία του, αλλά ότι αποτελεί και ανανέωση για την κατηγορία σπορ, super-compact μοντέλων. Το MINI Coupé ικανοποιεί τον απαιτητικό οδηγό με ένα επίπεδο ευελιξίας απαράμιλλο στη μικρή κατηγορία, μία μοναδική φιλοσοφία αμαξώματος και καμπίνας, καθώς και με υψηλού επιπέδου...
αισθητική, ποιότητα, εξοπλισμού και εξατομίκευση που χαρακτηρίζουν τη μάρκα ΜΙΝΙ.

Διθέσιο με απροσδόκητους χώρους.

Το MINI Coupé προβάλλει τον καθαρόαιμο, σπορ χαρακτήρα του με οβάλ εσοχές στην επένδυση οροφής. Επιπλέον, στάνταρ σπορ καθίσματα παρέχουν εξαιρετική πλευρική στήριξη στις γρήγορες στροφές. Πίσω, μία πόρτα που ανοίγει ψηλά προς τα επάνω και ο μεγάλος χώρος αποσκευών με άνοιγμα για τη μεταφορά μακριών φορτίων προσδίδουν στο MINI Coupé εξαιρετική ευελιξία στις απαιτητικές συνθήκες της πόλης. Κανένα άλλο MINI μέχρι τώρα δεν προσέφερε τόσο μεγάλο χώρο αποσκευών για … δημιουργικές αποδράσεις με κάποιο τυχερό συνοδηγό.

Το ευρύχωρο πορτμπαγκάζ προσφέρει 280 λίτρα, αρκετά για πολλές αποσκευές της MINI Lifestyle Collection. Από τις ανθεκτικές, σκληρές βαλίτσες της σειράς Rooftop μέχρι τις πρακτικές αποσκευές Black Jack και τις ρετρό τσάντες της σειράς Shout, το ΜΙΝΙ μπορεί να μεταφέρει ως δια μαγείας τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε ταξίδι. Αυτές οι έξυπνες λύσεις αποσκευών διατίθενται στο www.MINI.de/shop και στο Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων ΜΙΝΙ.

Ένας αθλητής σε εξαιρετική φόρμα.

Η επίπεδη σιλουέτα και η καινοτόμος ‘οροφή τύπου κράνους’ χαρίζουν στο MINI Coupé μία σπορ και ξεχωριστή γοητεία. Πέρα από την ενσωματωμένη αεροτομή οροφής, μια ενεργή πίσω αεροτομή βελτιστοποιεί τη ροή αέρα στις υψηλότερες ταχύτητες. Το MINI Coupé διατίθεται με τους ισχυρότερους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες του οπλοστασίου του brand.

Η ισχύς ξεκινά από 90 kW/122 hp του MINI Cooper Coupé συνεχίζεται με τα MINI Cooper SD Coupé (105 kW/143 hp) και MINI Cooper S Coupé (135 kW/184 hp) και κορυφώνεται με το MINI John Cooper Works Coupé, ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο με ισχύ 155 kW/211 hp.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...