Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hi Tech EKO – Mobility Rally το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Το Hi Tech EKO – Mobility Rally είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Η φετινή διοργάνωση του Ελληνικού γύρου του Κυπέλλου Εναλλακτικών Ενεργειών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου υποστηρίζεται από την ΕΚΟ στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει για την προώθηση της καθαρής αυτοκίνησης και των νέων τεχνολογιών στις Μεταφορές.

Τα 17 υβριδικά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα που κινούνται με εναλλακτικό καύσιμο θα ξεκινήσουν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 από το σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων «Σείριος», επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Αφού διανύσουν...
320 χιλιόμετρα και ολοκληρώσουν 7 Δοκιμασίες Ακριβείας θα διανυκτερεύσουν στα Καμένα Βούρλα. Το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.30 θα εκκινήσουν για το δεύτερο σκέλος και αφού διανύσουν 400 χιλιόμετρα και ολοκληρώσουν άλλες 8 Δοκιμασίες Ακριβείας θα τερματίσουν το απόγευμα και ώρα 18.00 στο πρατήριο ΕΚΟ του σταθμού εξυπηρέτησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στην Αττική Οδό 7,5 χιλιόμετρα πριν από την έξοδο προς το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Συμμετέχουν δύο ιταλικά αυτοκίνητα τα οποία κινούνται με εναλλακτικό καύσιμο, ένα υβριδικό αυτοκίνητο από την Ισπανία και ο Γάλλος περσινός κυπελλούχος, επίσης με υβριδικό αυτοκίνητο. Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καθιερώσει αυτή την ετήσια και με διεθνή αναγνώριση εκδήλωση του χώρου των νέων τεχνολογιών της αυτοκίνησης είναι ενδεικτικό της ενεργού παρουσίας της χώρας στα διεθνώς δρώμενα σε έναν τομέα πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...