Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Fiat ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Σε συνέχεια της πρόσφατης ένταξης του στους Δείκτες Dow Jones Sustainability World και Dow Jones Sustainability Europe για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος Fiat έχει ενταχθεί, επίσης, στους Δείκτες Global 500 Carbon Disclosure Leadership Index (CDLI) και Carbon Performance Leadership Index (CPLI), σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον οργανισμό Carbon Disclosure Project (CDP).

Περισσότερες από 400...
εταιρείες αναλύθηκαν παγκοσμίως και η Fiat ήταν η μόνη ιταλική εταιρεία μεταξύ των 23 εταιρειών που εντάχθηκε και στους δύο δείκτες.

Ο Δείκτης CDLI περιλαμβάνει μόνο τις εταιρείες του Δείκτη FTSE Global Equity Index Series (Global 500) που επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη διαφάνεια στη δημοσιοποίηση των στρατηγικών και των δράσεων που λαμβάνονται για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής προς τα ενδιαφερόμενα μέρη. Ο Δείκτης CPLI, αφ' ετέρου, περιλαμβάνει τις εταιρείες που έχουν επιδείξει τη μεγαλύτερη δέσμευση για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η Fiat έλαβε βαθμολογία 93/100 για τη διαφάνεια όσον αφορά την κοινοποίηση, και τη μέγιστη βαθμολογία ("Α") για την προσήλωση που επέδειξε στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Και τα δύο αποτελέσματα αντιπροσωπεύουν μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και επιβεβαιώνουν τον κεντρικό ρόλο της μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στη συνολική επιχειρηματική στρατηγική της Fiat.

O οργανισμός CDP, o οποίος ενεργεί εξ' ονόματος 551 θεσμικών επενδυτών που κατέχουν $71 τρισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία, είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που κατέχει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο με τις ενέργειες που λαμβάνονται από τις επιχειρήσεις για την άμβλυνση της κλιματικής αλλαγής. Περίπου 3.000 οργανισμοί παγκοσμίως μετρούν και αποκαλύπτουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τους, σε συνδυασμό με τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με το κλίμα, μέσω του οργανισμού Carbon Disclosure Project (CDP).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cdproject.net.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...