Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Fiat ΗΠΑ και η Jennifer Lopez συνεργάζονται σε ένα νέο βιντεοκλίπ

Με την ευκαιρία της έκθεσης της Φρανκφούρτης 2011, ο Olivier Francois (υπεύθυνος της Fiat EMEA - Brand Marketing Communication) ανακοίνωσε ότι η Fiat ΗΠΑ και η Jennifer Lopez πρόκειται να συνεργαστούν, παρουσιάζοντας απόσπασμα του νέου βιντεοκλίπ της για το «Papi», το τελευταίο σίνγκλ της από το άλμπουμ «Love?» (Island Def Jam). Επίσης, η συμφωνία προβλέπει την παρουσία της Lopez σε ορισμένα σποτ του Fiat 500 2012, τα οποία θα μεταδοθούν ως το τέλος του έτους.

Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Paul Hunter και γυρίστηκε σε κινηματογραφικό στιλ. Στο φιλμ εμφανίζεται το Fiat...
500 Cabrio 2012, το οποίο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στην πολυτάλαντη αμερικανίδα καλλιτέχνιδα: η Jennifer Lopez, ηθοποιός, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, κινηματογραφική, τηλεοπτική και μουσική παραγωγός, στιλίστρια, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου του θεάματος.

«Τόσο για τους πελάτες της Fiat όσο και για τη Jennifer Lopez, ο κόσμος είναι ένας καμβάς, στον οποίο πρέπει να εκφραζόμαστε χωρίς φόβο• η σταρ ελκύεται συνεχώς από αυθεντικά και πραγματικά project - δήλωσε ο Francois. Η Jennifer εκφράζει τέλεια την εικόνα της Fiat, όχι τόσο με την ταυτότητα όσο με τα χαρακτηριστικά της: αυθεντική, γεμάτη πάθος και μοντέρνα, αποφασισμένη να ξεχωρίζει από τους άλλους. Αν παρακολουθήσει κανείς την καριέρα της, θα δει ότι αποτελεί προσωποποίηση της φιλοσοφίας της Fiat: "Life is Best When Driven", που σημαίνει «Η ζωή είναι καλύτερη όταν την κρατάμε στα χέρια μας».
 
ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ:


Το τρέιλερ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής «Monday Night Football» στο ESPN ενώ διατίθεται στη σελίδα της Fiat USA στο Facebook (http://www.Facebook.com/FIATUSA), καθώς και στο κανάλι της στο You Tube στη διεύθυνση http://www.youtube.com/FIATUSA.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...