Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σημαντική διάκριση της φοιτητικής ομάδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον φοιτητικό διαγωνισμό Formula Student SAE 2011

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η φοιτητική ομάδα Centaurus του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που κατέκτησε την 1η θέση στον διαγωνισμό Formula Student SAE στο επίπεδο Class 3 στην πίστα αγώνων αυτοκινήτου στο Varano της Ιταλίας.

Στον φοιτητικό διαγωνισμό Formula Student SAE που αφορά την μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή...
μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου συμμετέχουν Πολυτεχνικές Σχολές από Πανεπιστήμια της Ευρώπης, και αξιολογούνται με βάση κριτήρια όπως η πρωτοτυπία, καινοτόμες σχεδιαστικές και τεχνολογικές λύσεις και η απόδοση του οχήματος σε στατικές και δυναμικές δοκιμασίες που προβλέπονται από τους κανονισμούς του διαγωνισμού.

Η ομάδα των ελλήνων φοιτητών - η οποία αποτελούνταν από τους Αθανασιάδη Στέφανο, Βεντούρα Απόστολο, Επισκόπου Πέτρο, Μπίζα Λάμπρο, Γιακουμή Κωνσταντίνα, Λεβεντάκη Ανδρέα, Μανιό Στέφανο, Τσαπερλή Αθανάσιο και Καραναστάση Χρήστο με συντονιστή τον Λέκτορα του Τμήματος Αλέξη Κερμανίδη - συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό στο επίπεδο Class 3 που περιλαμβάνει μελέτη και σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 4 Πανεπιστήμια από την Ιταλία, Γαλλία, Ινδία και Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...