Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FIM News: Προσωρινό ημερολόγιο αγώνων MotoGP 2012

Η FIM δημοσίευσε το προσωρινό ημερολόγιο αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2012.

Η περίοδος του 2012 περιλαμβάνει 18 αγώνες (τα ίδια όπως το 2011) και για μια ακόμη φορά ξεκινά από το Κατάρ και τελειώνει στη Βαλένθια - αν και οι αγώνες της Ισπανίας, Πορτογαλίας και Γερμανίας ακόμα «υπόκεινται στην αναθεώρηση της σύμβασης».

Η γερμανική πίστα είναι η...
μόνη που πρέπει να επιβεβαιωθεί, καθώς από το Sachsenring υπάρχουν αναφορές ότι δεν είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά τη φιλοξενία αγώνα.

Το Motegi παραμένει κοντά στο τέλος της σαιζόν - δηλαδή θα υπάρχουν και πάλι σε τρεις δια-ηπειρωτικοί αγώνες πριν από τον τελευταίο στην Βαλένθια.

Η Αργεντινή αναμένεται να επιστρέψει στο MotoGP το 2013, όπως και ένας τρίτος γύρος στις ΗΠΑ στη νέα πίστα του Austin (Texas), θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο MotoGP.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ MOTO GP 2012 (προσωρινό)

15 Απριλίου - Κατάρ / Losail (*)
29 Απριλίου Ισπανία / Jerez (με την επιφύλαξη της σύμβασης )
6  Μαΐου Πορτογαλία / Estoril (με την επιφύλαξη της σύμβασης )
20 Μαΐου Γαλλία / Le Mans
3 Ιουνίου Catalunya / Catalunya
17 Ιουνίου Μεγάλη Βρετανία / Silverstone
30 Ιουνίου  Ολλανδία / Assen (**)
8 Ιουλίου Γερμανία  (μετά από επιβεβαίωση)
15 Ιουλίου Ιταλία / Mugello
29 Ιουλίου Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής/ Laguna Seca (***)
19 Αυγούστου ΗΠΑ / Indianapolis
26 Αυγούστου Τσεχία / Brno
16 Σεπτεμβρίου Σαν Μαρίνο / Misano
30 Σεπτεμβρίου Ισπανία/ Motorland Aragon
14 Οκτωβρίου  Ιαπωνία /Motegi
21 Οκτωβρίου Μαλαισία / Sepang
28 Οκτωβρίου Αυστραλία /Phillip Island
11 Νοεμβρίου  Ricardo Tormo - Βαλένθια

 
* Αγώνας το βράδυ / ** Σάββατο    *** Μόνο κατηγορία MotoGP

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...