Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο Fiat Doblo Work Up: ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας «μικρό φορτηγό»

Μετά τον τίτλο "Van of the year 2011" για το νέο Doblo και τη συνολική πρωτιά πωλήσεων της μάρκας στην κατηγορία van-vanette για το 2010, η Fiat Professional εξακολουθεί να μας εκπλήσσει και πρωτοπορεί διαθέτοντας το νέο Doblo Work Up με ανοιχτή καρότσα.

Κομψότατη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, φιλικοί προς το περιβάλλον κινητήρες τεχνολογίας Euro5, πλήρης...
εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα καταφέρει να προκαλέσει έντονο προβληματισμό σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων ακόμη και από διαφορετικές κατηγορίες!

Το νέο Doblo Work Up όντας τo πρώτο ελαφρύ φορτηγό με εργοστασιακή καρότσα καταφέρνει να συνδυάσει τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις με μια εξαιρετική οδική συμπεριφορά, άνεση και μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες ακόμη και σε σύγκριση με μεγαλύτερα οχήματα.

Στο εσωτερικό του, οι χώροι έχουν διατηρηθεί απαράλλαχτοι, ενώ το ειδικό διαχωριστικό από το χώρο φόρτωσης έχει παράθυρο και ειδικό προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των επιβατών σε τυχόν βίαιες μετατοπίσεις του φορτίου. Φυσικά, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό, αερόσακους και προηγμένα συστήματα ελέγχου της ενεργητικής ασφάλειας.

Ο επίπεδος χώρος φόρτωσης έχει μήκος 2,3μ., πλάτος 1,82μ., ενώ το συνολικό εμβαδόν του ορίζεται στα 4,2τ.μ. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει είναι τα 1.000 κιλά ενώ η ύπαρξη του νέου τύπου ανάρτησης bi-link του πίσω άξονα επιτρέπει τη μέγιστη φόρτωση κατά 1.120 κιλά του εμπρόσθιου άξονα και κατά 1.450 του οπίσθιου αντίστοιχα, προσφέροντας καλύτερη οδική συμπεριφορά, μειωμένο βάρος και μεγαλύτερη άνεση. Ο μεγάλος και πλήρως αξιοποιήσιμος χώρος φόρτωσης βρίσκεται σε χαμηλή απόσταση από το έδαφος και μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και ψηλά φορτία.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η καρότσα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από τη Fiat προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα και αξιοπιστία. Τα πλευρικά τμήματα του χώρου φόρτωσης είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και είναι πλήρως αναδιπλούμενα, ενώ κάτω από το δάπεδό του έχει προβλεφθεί ένας κλειστός αποθηκευτικός χώρος για τη φύλαξη εργαλείων και όχι μόνο. Τέλος, σε κάθε πλευρά της καρότσας ένα μικρό σκαλοπάτι επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, ενώ υπάρχουν και άγκιστρα δαπέδου που διευκολύνουν την πρόσδεση του φορτίου.

Περνώντας στην γκάμα των κινητήρων θα δούμε ότι αυτή αποτελείται από δύο turbodiesel 1.3 Multijet 90, και 1.6 Multijet 105 ίππων. Και οι δύο κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 5, ενώ διαθέτουν σύστημα Start&Stop και φίλτρο μικροσωματιδίων. Όλοι οι κινητήρες χαρακτηρίζονται από εξαιρετικές αποδόσεις, χαμηλό θόρυβο, χαμηλή κατανάλωση, αραιά διαστήματα συντήρησης, αξιοπιστία και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Τέλος, σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Doblo Work Up, όπως όλα τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional, συνοδεύεται από 5 χρόνια ή 100.000χλμ. εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...