Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακλήσεις αυτοκινήτων Fiat 500 και Ford Ka

Ανάκληση αυτοκινήτων Ford Ka και Fiat 500

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Fiat 500, εκτελούν o Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή και η FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS S.A., αποκλειστικός εισαγωγέας των καινούργιων αυτοκινήτων μάρκας Fiat, Lancia και Alfa Romeo στην Ελλάδα.

Η ανάκληση αφορά 992 οχήματα, με αριθμούς πλαισίου από...
206893 έως 279954, εκ των οποίων τα 531 έχουν παραδοθεί σε καταναλωτές, στα οποία καθορίστηκε μια εργοστασιακή τεχνική επέμβαση και συγκεκριμένα ο έλεγχος των βιδών που στερεώνουν τη βάση στήριξης των σιαγόνων των πίσω τροχών.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FIAT για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμμή επικοινωνίας της FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS S.A. στο τηλέφωνο 800.11.500.800.

Σε ανάκληση αυτοκινήτων Ford Ka προχωρά και η Ford Motor Hellas AEBE. Η ανάκληση αφορά 394 οχήματα, παραγωγής από 26/5/2008 έως 30/1/2009, σε ορισμένα εκ των οποίων ενδέχεται οι βίδες στερέωσης της κιθάρας των πίσω φρένων να μην έχουν σφιχτεί στη σωστή προδιαγραφή. Εάν η βίδα της κιθάρας είναι χαλαρή, μπορεί να πέσει μέσα στο ταμπούρο του φρένου και να προκαλέσει ζημιά στο θερμουί, με κίνδυνο το κλείδωμα του πίσω τροχού.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FORD για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και η απαιτούμενη επισκευή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρίας Ford Motor Hellas AEBE στα τηλέφωνα 801 11 700 600 και 801 11 701 601.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...