Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DSQUARED2 και MINI μαζί για τη μόδα. Μαντήλι πολυτελείας σε ‘Limited-edition’ ως ένδειξη αλληλεγγύης

Το Καναδικό σχεδιαστικό δίδυμο DSQUARED2 και το ΜΙΝΙ ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του HIV/AIDS. Με το ‘Red Mudder Foulard by MINI & DSQUARED2’ παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό μαντήλι για το λαιμό σε αυστηρά περιορισμένη έκδοση. Το υψηλής ποιότητας συλλεκτικό προϊόν θα διατίθεται στο MINI Online Shop στο www.mini.com/shop ( www.dsquared2.com) από τις 16 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 50 ευρώ, και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο AIDS LIFE.

Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το Life Ball, τη μεγαλύτερη...
Ευρωπαϊκή φιλανθρωπική οργάνωση αντιμετώπισης του AIDS, και υποστηρίζει projects κατά της ασθένειας που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η συνεργασία με το MINI ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια: ήδη από το 2001 πάνω από μισό εκατομμύρια ευρώ έχουν συγκεντρωθεί για το σκοπό αυτό από ειδικά μοντέλα ΜΙΝΙ φιλοτεχνημένα από διάφορους καλλιτέχνες.

Το σχέδιο του νέου μοντέρνου αξεσουάρ είναι εμπνευσμένο από το ‘Red Mudder’ του ΜΙΝΙ, το οποίο σχεδίασε το δημιουργικό δίδυμο Dean & Dan Caten για το φετινό Life Ball. Το σκληροτράχηλο off-roader, με ένα φύλλο σφενδάμου στις δύο πόρτες και το λογότυπο DSQUARED2 στο εμπρός παρμπρίζ και τα ελαστικά φέρει τη διάσημη υπογραφή των δύο σχεδιαστών. Η πινακίδα κυκλοφορίας απεικονίζει την ημερομηνία γέννησης των αδερφιών οι οποίοι απαθανατίζουν τους εαυτούς τους με διάθεση αυτοσαρκασμού μέσω των δύο ρακούν που κρέμονται από τις ράγες οροφής. Το μαντήλι συσκευάζεται σε ένα κομψό μαύρο κουτί με τα λογότυπα DSQUARED2 και MINI.

«Το μαντήλι μας είναι το νέο must της σεζόν για όλους τους λάτρεις της μόδας οι οποίοι δεν επιδιώκουν μόνο μία ωραία εμφάνιση, αλλά θέλουν να δείχνουν δυναμικοί και αφοσιωμένοι χαρακτήρες» λένε οι Dean και Dan. Το “Red Mudder Foulard by MINI & DSQUARED2” γιόρτασε την επίσημη πρεμιέρα του με την ευκαιρία της Vogue Fashion’s Night Out στο Μιλάνο στις 8 Σεπτεμβρίου. Τα πρώτα κομμάτια αυτής της αποκλειστικής έκδοσης του μαντηλιού άλλαξαν χέρια κατά τη διάρκεια του αποκλειστικού κοκτέιλ πάρτι που δόθηκε στο κατάστημα της DSQUARED2.


DSQUARED 2 και MINI
Οι Dean & Dan είναι πιστοί οπαδοί του MINI brand. Πέρσι, και με σλόγκαν ‘Ώρα να φορτώσω το.. MINI Countryman μου’, εξόπλισαν το MINI crossover με τις απαραίτητες αποσκευές για ένα τέλειο Σαββατοκύριακο. Για το 2011 Life Ball οι δύο σχεδιαστές έβαλαν τη προσωπική τους σφραγίδα σε ένα MINI Cooper S. Το MINI ‘Red Mudder’ είναι ένα στιβαρό αυτοκίνητο, έτοιμο να αντιμετωπίσει την όποια περιπέτεια προκύψει στο δρόμο του.

Η κοινωνική δέσμευση του BMW Group
Τα παγκόσμια μέτρα για την καταπολέμηση του HIV/AIDS είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία της εταιρικής και κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το BMW Group. Η εμπλοκή της εταιρίας στη Νότια Αφρική είναι ευρέως φάσματος, καλύπτοντας ένα ολοκληρωμένο τοπικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους και διάφορα ακόμα προγράμματα για τις τοπικές κοινωνίες και την ευρύτερη περιοχή. Το BMW Group έχει δεσμευτεί επίσης για τη καταπολέμηση αυτής της πανδημίας και σε άλλες πληγείσες χώρες, όπως η Ταϊλάνδη και η Ινδία. Το γεγονός ότι είναι μέλος του Global Business Coalition στον αγώνα κατά του HIV/AIDS (GBC), υπογραμμίζει τη μακροχρόνια κοινωνική δέσμευσή του σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...