Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ Σπριντ Καμένα Βούρλα: Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ο τρίτος φετινός αγώνας του Κυπέλλου Χώματος ήταν το Ράλλυ Σπριντ Καμένων Βούρλων το οποίο διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας στη φημισμένη διαδρομή από το Ακρόπολις, το Ρεγκίνι. Ο αγώνας αποδείχτηκε αρκετά ενδιαφέρων μέχρι το φινάλε καθώς είχαμε ανακατατάξεις, ενώ συγκέντρωσε και αρκετούς θεατές παρά τη ζέστη.

Νικητές ήταν οι...
El Nak Jr” – “General” με Subaru Impreza οι οποίοι μπορεί να μην πήραν καμία από τις τρεις ειδικές ωστόσο ήταν αυτοί που άντεξαν με συνέπεια και σωστή προσέγγιση για να φτάσουν τελικά στον τερματισμό. Κάτι που δεν έκαναν ούτε οι Μακάριος Σουρλής – Φώτης Χειλάκης με Mitsubishi EVO IX, ούτε οι Νίκος Ζιώβας – Νίκος Πετρόπουλος με Mitsubishi EVO IX, τα δύο πληρώματα δηλαδή που νωρίτερα είχαν βρεθεί στην πρωτοπορία του αγώνα. Ο Σουρλής εγκατέλειψε μετά από έξοδο στο δεύτερο πέρασμα από την ειδική, ενώ ο Ζιώβας με πρόβλημα στον κινητήρα λίγα χιλιόμετρα πριν το φινάλε και ενώ ήταν επικεφαλής.

Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης του κυπέλλου χώματος αλλά και της κορυφαίας κλάσης για την κατάταξη του Σπριντ ήταν οι Θόδωρος Πέππας – Μάνος Αχτίδας με Mitsubishi EVO IX που πήραν δύο ειδικές (την 2η και την 3η), ενώ τρίτοι συμπληρώνοντας την τριάδα των αυτοκινήτων Ν που τερμάτισαν ήταν οι Σωτήρης και Νίκος Χατζητσοπάνης με Subaru Impreza.

Στην F2 και F3, όπως εξάλλου και στην κλάση των 2.000 κ.εκ. επικράτησαν οι Χαράλαμπος Γαζετάς – Γιώργος Φασκιώτης με Opel Corsa S1600. Τους ακολούθησαν οι “Pazonen”- Όλγα Μέρμηγκα με Toyota Yaris και μια θέση πιο πίσω στη γενική ήταν οι Γιώργος Κυρίτσης – Κώστας Γώγος με το Subaru Impreza της Α8.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα της κατάταξης για το κομμάτι του Ράλλυ Σπριντ, νικητές στην κλάση μέχρι 1.600 κ.εκ. ήταν οι Βασίλης Κούγιας – Μαρία Σολωμού με Peugeot 206 XS, ενώ στα 1.400 η νίκη πήγε φυσικά στον “Pazonen”.

Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω αρχεία:

  •   Γενική κατάταξη
  •   Κατάταξη Ράλλυ Σπριντ
  •   Αποτελέσματα - 1η ειδική
  •   Αποτελέσματα - 2η ειδική
  •   Αποτελέσματα - 3η ειδική
[ΟΜΑΕ-ΕΠΑ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...