Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

25ο Motorally στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2011

Το Motorally ΜΟΘ είναι ένας θεσμός με ιστορία 25 χρόνων που φέτος θα λάβει χώρα στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011, με εκκίνηση από το πάρκο μπροστά στην ΧΑΝΘ και τερματισμό την Κρυοπηγή Χαλκιδικής. ( συνολικού μήκους περίπου 130 km)

Πρόκειται για μια δοκιμασία πλοήγησης στα...
βουνά μέσα από βατές χωμάτινες διαδρομές (αλλά και ξεχωριστή ασφάλτινη για τους ασφάλτινους φίλους μας) που θα μας οδηγήσουν στο Δημοτικό Αναψυκτήριο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής καθώς …. σαν την Χαλκιδική πουθενά, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα ακολουθήσει Βitch Party με live μουσική, άρτον και θεάματα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει ο οποιοσδήποτε έχει κρατικό δίπλωμα οδήγησης και με οποιοδήποτε μέσο διαθέτει, δηλαδή μοτοσυκλέτα On- Off, Street, Enduro, Motocross, ATV, Jeep κλπ.

Περιμένουμε τους λάτρεις της περιπέτειας και του βουνού να έρθουν και να ενωθούν με την παρέα του ΜΟΘ για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Κόστος Συμμετοχής 15 ευρώ.

Δηλώσεις στα γραφεία του Ομίλου, Γρηγορίου Λαμπράκη 7, καθημερινά μετά τις 9.30 το βράδυ, εκτός Σαββάτου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...