Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"222 RALLY REGULARITY" στις 25/9/2011 από το Argolis Classic Car Club

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) διοργανώνει στην Αττική, τον αγώνα ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων «222 Rally Regularity», τη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Ο Αγώνας προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1.

Ο AC3 φιλοδοξεί με την άρτια διοργάνωση να προσφέρει στους συμμετέχοντες σχεδόν 4 ώρες οδήγησης σε ασφάλτινους δρόμους της Νοτιοανατολικής Αττικής, γνωστούς από ράλλυ του παρελθόντος. Το μήκος της διαδρομής είναι 120 χλμ. με 4 δοκιμασίες M.Ω.Τ (έως 50χλμ.) και 1 απόλυτου χρόνου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις...
10:00 το πρωί από τους «Αμπελώνες Μάρκου» (Παλλήνη). Πριν την εκκίνηση θα προηγηθεί πρωινός καφές για τα πληρώματα. Εκεί, μετά τον τερματισμό θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Μουσείο και στους χώρους του κτήματος, απονομή επάθλων και το καθιερωμένο gala απονομής δίπλα στη πισίνα.

Το παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα ορίζεται στα 80 Ευρώ και περιλαμβάνει:

1.Αγωνιστικό Παράβολο
2.Ασφάλεια κατά την διάρκεια της εκδήλωσης
3.Γεύμα απονομής Επάθλων
4.Έντυπα του Αγώνα
5.Αναμνηστικά

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011.
Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του AC3, www.ac3.gr, στα τηλέφωνα 2751100797 και 6936690320 (Καράμπελας Γιάννης), 6944692509 (Θεοδοσία Ουλή) καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/home.php?sk=group_26338618356

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...