Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 2011: Δυνατό κοκτέιλ Opel με τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες

Η Opel τήρησε την υπόσχεσή της να λανσάρει νέα, συναρπαστικά και αποδοτικά αυτοκίνητα στο 64ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο περίπτερο της Opel στο Hall 8, ο CEO Karl-Friedrich Stracke τόνισε ότι η μάρκα εφαρμόζει μία στρατηγική δύο στόχων, αφενός να κάνει τα τρέχοντα μοντέλα της πιο αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον, αφετέρου να δώσει έμφαση στο E-Mobility.

Το Ampera, η κορυφαία πρόταση της Opel στον τομέα E-Mobility, κάνει Γερμανικό ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη. Υπάρχουν ήδη πάνω από 6.000...
προ-παραγγελίες για το πρώτο αξιόπιστο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση. Ο Stracke εξήγησε ότι το Ampera σηματοδοτεί απλά την έναρξη της επέλασης ηλεκτρικών οχημάτων Opel. «Οι καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες θα αποτελέσουν τη βάση για περαιτέρω εξέλιξη» δήλωσε ο Stracke.

Η Opel αποκάλυψε το όραμά της για την επόμενη φάση της αστικής μετακίνησης – το RAK e. Το διθέσιο πρωτότυπο ενσαρκώνει τη στρατηγική της Opel να παραμείνει πρωτοπόρος στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό το όχημα μπαταρίας που ζυγίζει μόλις το ένα τρίτο (1/3) ενός συμβατικού μικρού αυτοκινήτου είναι άκρως οικονομικό αφού μπορεί να διανύσει 100 χλμ. με κόστος 1 Ευρώ.

Το γοητευτικό Astra GTC εμφανίζεται σε παγκόσμια πρεμιέρα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Stracke περιέγραψε το GTC που εφοδιάζεται με ανάρτηση HiPerStrut ως την πιο συναισθηματική ερμηνεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Opel. «Το Astra GTC εμποτίζει τη μάρκα μας νεανικό σφρίγος και πάθος» δήλωσε.

Με το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου Zafira Tourer, η Opel λανσάρει ένα ακόμα μοντέλο στην κατηγορία μικρομεσαίων πολυμορφικών. Το όχημα υιοθετεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες συστημάτων υποστήριξης οδηγού και αξιοποίησης εσωτερικών χώρων, ενώ αποπνέει την εικόνα ενός ‘σαλονιού σε τροχούς’.

Το επιβατικό Combo van λανσάρεται εμφανώς ανανεωμένο. Το Combo είναι τώρα πιο ευέλικτο από ποτέ και έχει τον καλύτερο δείκτη ικανότητας μεταφοράς φορτίου στην κατηγορία. Το πολυχρηστικό όχημα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες πελάτες.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που αποκάλυψε η ανώτερη ηγεσία της Opel έδειξαν μία πολύ ισχυρή εικόνα πωλήσεων στην Ευρώπη. Το πρώτο οκτάμηνο του 2011 μόνο, οι πωλήσεις αυξήθηκαν μέχρι 7,9%. Το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε στο 6,2%, εδραιώνοντας τη θέση της Opel στην αγορά.

Ο Stracke μίλησε για τη διευρυμένη προϊοντική γκάμα της Opel με μοντέλα όπως το λειτουργικό Combo, ή το συναρπαστικό Astra GTC και το επαναστατικό Ampera. «Σας είπαμε ότι θα κρατήσουμε το λόγο μας» κατέληξε ο Mr Stracke. «Σήμερα σας αποδείξαμε ότι ξέρουμε να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...