Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φρανκφούρτη 2011 - Opel Zafira Tourer: Παγκόσμια Πρεμιέρα για ένα Νέο Μετρ της Ευελιξίας

Το Opel Zafira Tourer κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο IAA της Φρανκφούρτης (15 – 25 Σεπτεμβρίου). Για πρώτη φορά, το κοινό έχει την ευκαιρία δει το μίγμα λειτουργικότητας και προσωπικών ανέσεων με το οποίο η Opel μεταφέρει τις αρετές του Insignia στην κατηγορία μοντέλων ενός όγκου – premium χαρακτηριστικά, καινοτόμες τεχνολογίες και ανάγλυφη, δυναμική σχεδίαση. Η Opel ίδρυσε την κατηγορία επταθέσιων, μικρομεσαίων πολυμορφικών το 1999. Με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα Flex7, το νέο Zafira Tourer θέτει τώρα νέα πρότυπα στην ευελιξία και εσωτερικού.

Όμως οι καινοτομίες της τρίτης γενιάς Zafira δεν σταματούν στη νέα, ευέλικτη διάταξη καθισμάτων. Το Zafira Tourer...
σηματοδοτεί ένα άλμα εξέλιξης και εκφράζει νέες φιλοδοξίες. Είναι ο ιδανικός σύντροφος, όχι μόνο για οικογένειες. Η κομψή σχεδίαση, η ευρύχωρη καμπίνα που θυμίζει σαλόνι πολυτελείας, το αναβαθμισμένο πλαίσιο και οι νέες τεχνολογίες του υπόσχονται ξεκούραστη οδήγηση με μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Η δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye αποτελεί τη βάση για μία σειρά καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης και η Opel είναι η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων που προσφέρει ένα μικρομεσαίο πολυμορφικό με προσαρμοζόμενο έλεγχο ταχύτητας, βασισμένο σε ραντάρ.

Η γκάμα κινητήρων που προορίζεται για το νέο Zafira Tourer αρχικά θα περιλαμβάνει αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες με ισχύ 81 kW/110 hp - 121 kW/165 hp. Αμέσως μετά την έναρξη πωλήσεων, μία έκδοση χαμηλής κατανάλωσης ecoFLEX με 2.0 CDTI common-rail turbo diesel και στάνταρ Start/Stop θα προστεθείς την οικογένεια Zafira Tourer. Το Zafira Tourer 2.0 CDTI ecoFLEX, το οποίο η Opel παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά στη Φρανκφούρτη, παράγει μόλις 119 g/km CO2, μοναδική τιμή στην κατηγορία. Αυτή συνδυάζεται με ζωηρές επιδόσεις 96 kW/130 hp και μέγιστη ροπή 320 Nm (με λειτουργία overboost).

Ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη κάνει και η πολύ οικονομική έκδοση φυσικού αερίου του νέου Zafira Tourer. Το Opel Zafira Tourer 1.6 CNG turbo ecoFLEX (110 kW/150 hp) θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ορόσημο ευελιξίας: Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς απολαμβάνουν ανέσεις πρώτης κατηγορίας

Όπως στις δύο πρώτες γενιές Zafira, η μέγιστη ευελιξία χωρίς την αφαίρεση καθισμάτων είναι η βασική φιλοσοφία του Zafira Tourer. Οι μηχανικοί της Opel έχουν αναβαθμίσει ουσιαστικά την έξυπνη φιλοσοφία καθισμάτων Flex7. Ενώ ολόκληρη η τρίτη σειρά εξακολουθεί να αναδιπλώνεται πλήρως στο πάτωμα, η δεύτερη σειρά έχει ανασχεδιαστεί: Δεν είναι πλέον ένας πάγκος, αφού αποτελείται από τρία ανεξάρτητα ατομικά καθίσματα που αναδιπλώνονται πλήρως και δημιουργούν μία επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Το καθένα μετακινείται εμπρός/πίσω σε μια διαδρομή 210 mm

Ο επιβάτες της δεύτερης σειράς μπορούν να βιώνουν ευρυχωρία και ανέσεις τύπου λιμουζίνας χάρη στο μοναδικό, προαιρετικό σύστημα Καθισμάτων Lounge. Με έναν έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης, η πλάτη του μεσαίου καθίσματος της δεύτερης σειράς αναδιπλώνεται και περιστρέφεται προσφέροντας αναπαυτικά υποβραχιόνια για τους επιβάτες των εξωτερικών καθισμάτων. Η διαμήκης διαδρομή των εξωτερικών καθισμάτων στην περίπτωση αυτή φτάνει τα 280 mm – 70 mm παραπάνω σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση, και 80 mm παραπάνω από το τρέχον Zafira. Τα εξωτερικά καθίσματα μπορούν να μετακινηθούν κατά 50 mm προς το κέντρο της καμπίνας - πραγματική καινοτομία στην κατηγορία.

Ο συνδυασμός της ‘δισδιάστατης κίνησης’ (διαμήκης και εγκάρσια ρύθμιση) εγγυάται κορυφαία επίπεδα άνεσης και δίνει την αίσθηση στους επιβάτες ότι ταξιδεύουν σε ένα ‘σαλόνι σε τροχούς’, με μέγιστη ατομική ευρυχωρία και εργονομία. Αυτή η έμφαση στην προσωπική άνεση κάνει το Zafira Tourer κάτι παραπάνω από ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Οι σχεδιαστές της Opel μετέτρεψαν το ευέλικτο εσωτερικό σε μία όαση απόλαυσης, όπου όλοι θα μπορούν να χαλαρώνουν σε ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι ή για εκδρομή με φίλους.

Μοναδικά χαρακτηριστικά αυξάνουν την ευελιξία του Zafira Tourer

Χάρη στον άφθονο χώρο της καμπίνας και το ευέλικτο σύστημα καθισμάτων, το Zafira Tourer προσφέρει χώρο αποσκευών 710 λίτρων στην πενταθέσια διάταξη (65 λίτρα παραπάνω από το τρέχον Zafira), και μέχρι 1.860 λίτρα (+ 40 λίτρα) με τα καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλωμένα.

Το Zafira Tourer διαθέτει επίσης πάνω από 30 αποθηκευτικούς χώρους όπως η επαναστατική, πολυλειτουργική κεντρική κονσόλα FlexConsole. Το νέο σύστημα αποτελεί ένα ακόμα δείγμα υψηλής ευελιξίας του Zafira Tourer. Το υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο και η ποτηροθήκη μετακινούνται πάνω σε αλουμινένιες ράγες στα πιο πρακτικά και προσβάσιμα σημεία, για ευέλικτη χρήση του χώρου ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα.

Η δεύτερη γενιά του αποκλειστικού, ενσωματωμένου συστήματος μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix της Opel κάνει πρεμιέρα στο νέο Zafira Tourer. Το αναβαθμισμένο σύστημα είναι τώρα ακόμα πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Μπορεί τώρα να μεταφέρει μέχρι τέσσερα ποδήλατα – αντί δύο όπως ίσχυε μέχρι τώρα, με τη βοήθεια ειδικού αντάπτορα και συστήματος κλειδώματος στη σχάρα. Η σχάρα μαζί με το ποδήλατο μπορεί να αναδιπλωθεί σε γωνία τέτοια που να επιτρέπει το άνοιγμα της πίσω πόρτας, για πρόσβαση στο χώρο αποσκευών του Zafira Tourer από το εξωτερικό.

Σπορ δυναμική εμφάνιση και ανώτερη αίσθηση

«Το Zafira είναι το σύμβολο ευελιξίας της Opel και θέλαμε να προσδώσουμε περισσότερο πάθος και ανώτερα χαρακτηριστικά στην τρίτη γενιά του» σχολιάζει ο Mark Adams, Αντιπρόεδρος Σχεδίασης Opel. «Το Opel Zafira Tourer δηλώνει τις προθέσεις του με τη σπορ, δυναμική εμφάνιση και την premium αίσθηση που αποπνέει».

Μπροστά κυριαρχούν δύο τολμηρές γραμμές σχήματος μπούμερανγκ που ξεκινούν από την κορυφή των φωτιστικών σωμάτων και καταλήγουν στους προβολείς ομίχλης, η χαρακτηριστική κεντρική πτυχή Opel και η τολμηρή τραπεζοειδής μάσκα. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν μία δυναμική, προηγμένη εμφάνιση, ασυνήθιστη για πολυμορφικό όχημα. Όπως όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, οι προβολείς περιλαμβάνουν φώτα ημέρας σχήματος φτερού – ένα ακόμα στοιχείο ταυτότητας Opel.

Με την αεροδυναμική του σχεδίαση, το Zafira Tourer θυμίζει τρένο υψηλών ταχυτήτων. Η μεσαία γραμμή ανεβαίνει προς τα πίσω και ωθεί οπτικά το όχημα προς τα εμπρός, χαρίζοντάς του μία εικόνα δυναμικής κίνησης.

Το σχήμα φτερού των προβολέων επαναλαμβάνεται στα πίσω φώτα που διατίθενται προαιρετικά με τεχνολογία LED. Η οριζόντια χρωμιωμένη μπάρα με το λογότυπο Opel εκτείνεται βαθιά στα διαιρούμενα φώτα, χαρίζοντας στο πίσω τμήμα του Zafira Tourer κομψότητα και σπορ στυλ και υπογραμμίζοντας το σοφιστικέ χαρακτήρα του.

Η ορατότητα του οδηγού έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στην ανασχεδιασμένη εμπρός διάταξη με λεπτές κολόνες Α, τα μεγάλα πλαϊνά παράθυρα και τη νέα θέση των καθρεπτών στις πόρτες. Διάχυτη είναι η αίσθηση υψηλής ποιότητας στην καμπίνα μέσα από δυναμικά, ανάγλυφα σχήματα, άφθονους χώρους και ανέσεις που παραπέμπουν στο Opel Insignia. Το φωτεινό, ευάερο εσωτερικό περιβάλλον του Zafira Tourer παίρνει μία άλλη διάσταση καθώς το προαιρετικό, πανοραμικό παρμπρίζ ενσωματώνεται οπτικά σε μία μεγάλη κρυστάλλινη ηλιοροφή που εκτείνεται μέχρι πίσω.

Το Adaptive FlexRide αναβαθμίζει την οδηγική άνεση και ασφάλεια

Το πλαίσιο του Zafira Tourer προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Συγκριτικά με το τρέχον Zafira, το μεταξόνιο και τα μετατρόχια έχουν αυξηθεί σημαντικά υπέρ της οδηγικής άνεσης και δυναμικής ευστάθειας: Το μεταξόνιο είναι τώρα 2.760 mm (+ 57 mm), ενώ τα μετατρόχια 1.584 mm μπροστά (+ 96 mm) και 1.588 πίσω (+ 78 mm).

Το Zafira Tourer υιοθετεί τον εμπρός άξονα του Insignia, με απομονωμένο υποπλαίσιο και γόνατα McPherson. Η διάταξη του πίσω άξονα είναι μοναδική στην κατηγορία ενός όγκου. Όπως στο Astra, συνδυάζει ημιάκαμπτο άξονα με σύνδεσμο Watt. Αυτή η δομή είναι ελαφρύτερη και πιο συμπαγής από έναν άξονα πολλαπλών πολλαπλών συνδέσμων και προσφέρει εξαιρετική οδηγική ευστάθεια με μειωμένες κλίσεις αμαξώματος, υποδειγματική άνεση και υψηλή ηχομόνωση. Επίσης παρέχει αρκετό χώρο που επιτρέπει την τοποθέτηση του συστήματος μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix.

Το ευφυές, μηχανοτρονικό πλαίσιο FlexRide που διατίθεται προαιρετικά με το Zafira Tourer αναβαθμίζει την οδηγική άνεση, την ασφάλεια και τη σπορ οδική συμπεριφορά. Ο προσαρμοζόμενος έλεγχος πλαισίου προσαρμόζεται αυτόματα στις επικρατούσες οδικές συνθήκες, στην ταχύτητα στριψίματος, στις κινήσεις του οχήματος και το προσωπικό στυλ οδήγησης. Το FlexRide προσφέρει δυνατότητα επιλογής από τρεις ρυθμίσεις: το Standard mode για μία ισορροπημένη οδηγική εμπειρία, το Tour mode για μεγαλύτερη άνεση και το Sport mode για σπορ επιδόσεις

Αυξημένη οδηγική ασφάλεια με ευφυή συστήματα υποστήριξης

Καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγούς με τη δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye και προαιρετικό εμπρός ραντάρ κάνουν την οδήγηση του νέου Zafira Tourer ασφαλέστερη και πιο ξεκούραστη:

Η Ένδειξη Απόστασης Προπορευόμενου Οχήματος - Following Distance Indication βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων και πιθανών προστίμων λόγω μη τήρησης της απαιτούμενης απόστασης από το προπορευόμενο όχημα. Στην κεντρική οθόνη του οδηγού προβάλλεται επίσης η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα σε δευτερόλεπτα.

Αν το Zafira Tourer βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση όπου προμηνύεται σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, η Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης - Forward Collision Alert κινητοποιεί τον οδηγό με ένα δυνατό ακουστικό και οπτικό σήμα. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει την ευαισθησία της λειτουργίας από το σχετικό διακόπτη στο τιμόνι.

Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει στις οπτικές και ακουστικές προειδοποιήσεις του FCA, το Collision Imminent Braking επιβραδύνει αυτόματα το όχημα μέχρι 0,3 g για να περιορίσει τις επιπτώσεις μιας σύγκρουσης. Μόλις η ταχύτητα του προπορευόμενου οχήματος μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, το σύστημα ενημερώνει ακουστικά και οπτικά τον οδηγό να αναλάβει τον έλεγχο για την επιτάχυνση και το φρενάρισμα.

Βασισμένο σε ραντάρ, το Adaptive Cruise Control – που διατίθεται για πρώτη φορά με μικρομεσαίο πολυμορφικό – βοηθά τον οδηγό να διατηρεί την προεπιλεγμένη ταχύτητα, λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Επιπλέον της ταχύτητας, μπορεί επίσης να επιλεγεί η επιθυμηθεί απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, από τρεις αποστάσεις ασφαλείας (μακρινή, μέτρια, κοντινή).

Το Advanced Forward Lighting system AFL+ προσφέρεται τώρα με δέκα λειτουργίες (το μέγιστο). Σε συνδυασμό με τη νέα εμπρός κάμερα Opel περιλαμβάνει επίσης Intelligent Light Ranging (ILR) για τη μέτρηση της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα και/ή την επερχόμενη κυκλοφορία και προσαρμογή της δέσμης της μεσαίας σκάλας φώτων ανάλογα. Έτσι διασφαλίζεται άριστος εμπρόσθιος φωτισμός, χωρίς να τυφλώνει τους άλλους χρήστες των δρόμων.

Η λειτουργία Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων - Traffic Sign Recognition ανιχνεύει ακόμα περισσότερα σήματα του Ευρωπαϊκού οδικού δικτύου. Πέραν των στρογγυλών πινακίδων, η νέα εμπρός κάμερα αναγνωρίζει και ορθογώνια σήματα, π.χ. για αυτοκινητόδρομους και ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας. Χάρη στην τεχνολογία πολλαπλής έκθεσης, έχει βελτιωθεί η ταχύτητα ανίχνευσης δυναμικών σημάτων, όπως γέφυρες με φώτα LED.

Η λειτουργία Side Blind Spot Alert προειδοποιεί τον οδηγό για επικείμενη σύγκρουση όταν αλλάζει λωρίδες. Αισθητήρες υπερήχων με εμβέλεια τεσσάρων μέτρων μπροστά και πίσω, και στις δύο πλευρές του οχήματος, παρακολουθούν σταθερά τα τυφλά σημεία του οδηγού. Μόλις κάποιο άλλο όχημα μπει στην εμβέλεια των αισθητήρων, ανάβει μία λυχνία LED στο εξωτερικό άκρο του αντίστοιχου καθρέπτη. Αν ο οδηγός συνεχίζει τις αλλαγές λωρίδων, η LED αρχίζει να αναβοσβήνει και ενεργοποιείται ένα ακουστικό σήμα.

Το Advanced Park Assist καθοδηγεί τον οδηγό με ασφάλεια σε κατάλληλο χώρο στάθμευσης, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση από το park pilot. Αισθητήρες υπερήχων είναι συνδεδεμένοι σε μια κεντρική μονάδα ελέγχου που εντοπίζει έναν επαρκή χώρο στάθμευσης περνώντας αργά από δίπλα, υπολογίζει τη βέλτιστη διαδρομή και καθοδηγεί τον οδηγό με κατάλληλες υποδείξεις και συμβουλές για τη χρήση του τιμονιού. Οδηγίες με μορφή συμβόλων στην κεντρική οθόνη καθοδηγούν τον οδηγό να παρκάρει με ασφάλεια. Η προαιρετική κάμερα οπισθοπορείας διευκολύνει σημαντικά ακόμα και τους πιο δύσκολους ελιγμούς παρκαρίσματος προβάλλοντας την πορεία του οχήματος στην έγχρωμη οθόνη.

Υψηλής απόδοσης πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες στο λανσάρισμα

Το Opel Zafira Tourer θα διατίθεται αρχικά με τρεις εκδόσεις του 2.0 CDTI common-rail turbo diesel γνωστού από τα Astra και Insignia. Οι τιμές ισχύος είναι 81 kW/110 hp και 96 kW/130 hp, με τη ισχυρότερη μονάδα να παράγει τώρα 121 kW/165 hp. Η γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει δύο αποδοτικούς 1.4 ECOTEC turbo, με 88 kW/120 hp και 103 kW/140 hp. Διατίθενται εξατάχυτα αυτόματα κιβώτια για τη μονάδα 1.4-λίτρων με 140 hp και 2.0 CDTI με 165 hp. Τόσο ο βενζινοκινητήρας 1.4 όσο και ο 2.0 diesel εφοδιάζονται με τη νέα τεχνολογία Start/Stop της Opel που επιτυγχάνει περαιτέρω οικονομία καυσίμου, κυρίως σε συνθήκες κυκλοφορίας πόλης.

Λίγο μετά την έναρξη των πωλήσεων, η προσφορά του Zafira Tourer θα επεκταθεί με ένα υπέρ αποδοτικό μοντέλο ecoFLEX με κινητήρα 2.0 CDTI common-rail turbo diesel (96 kW/130 hp) και εκδόσεις Φυσικού Αερίου - Compressed Natural Gas (CNG) & Υγραερίου - Liquid Petroleum Gas (LPG). Λίγους μήνες αργότερα, θα λανσαριστούν κινητήρες υψηλών επιδόσεων.

Opel Zafira Tourer 2.0 CDTI ecoFLEX με 119g/km CO2

Μαζί με την παγκόσμια πρεμιέρα του Zafira Tourer, η Opel παρουσιάζει μία πολύ οικονομική έκδοση ecoFLEX του νέου μοντέλου στο IAA. Το Zafira Tourer 2.0 CDTI ecoFLEX διατίθεται στάνταρ με Start/Stop και άλλες τεχνολογίες αύξησης της απόδοσης όπως βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα, ένα νέο υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας, ενεργή γρίλια στο αεραγωγό ψύξης και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης. Με κατανάλωση μόλις 4,5 lit. diesel / 100 km και εκπομπές CO2

μόνο 119 g/km, το Opel Zafira Tourer 2.0 CDTI ecoFLEX βρίσκεται στην κορυφή των κατηγορίας μικρομεσαίων πολυμορφικών – χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Ο 2.0-liter common-rail turbo diesel παράγει 96 kW/130 hp και μέγιστη ροπή 320 Nm (με λειτουργία overboost).

Δύο μοντέλα Zafira στην οικογένεια οχημάτων ενός όγκου της Opel

Η Opel έχει τώρα περισσότερες προτάσεις στην κατηγορία μικρομεσαίων οχημάτων ενός όγκου που έχει επαναπροσδιοριστεί από τις αρχές του 2010. Δίπλα στο Zafira Tourer, το τρέχον Zafira θα εξακολουθήσει να προσφέρεται με περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό. Έτσι οι πελάτες θα συνεχίζουν να επωφελούνται από τις αρετές του λειτουργικού, ευέλικτου και προσιτού επταθέσιου. Και τα δύο μοντέλα Zafira θα κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Opel στο Bochum της Γερμανίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...