Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΟ VW JETTA: Η Kosmocar – Volkswagen ανακοινώνει την έλευση του νέου Jetta στην ελληνική αγορά...

 Η νέα γενιά του Jetta, ενσωματώνοντας τις καινοτομίες της μάρκας, επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών sedan. Ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Volkswagen, o ανεξάρτητος δυναμικός σχεδιασμός του νέου Jetta επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο μπορεί να διατηρήσει το σπορτίφ χαρακτήρα του.

Το εσωτερικό του μοντέλου χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα υλικών. Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση του οδηγού και των επιβατών, το νέο Jetta προσφέρει ...
εξαιρετική εργονομία διατηρώντας παράλληλα τον οικογενειακό χαρακτήρα του, με χώρο αποσκευών χωρητικότητας 510lt.

Το νέο Jetta εφοδιάζεται με κινητήρες που εστιάζουν στην οικονομία χρήσης χωρίς να συμβιβάζονται σε επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, διατίθεται, με τον βενζινοκινητήρα 1.2 TSI 105PS και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 TDI 105PS που διατίθεται προαιρετικά και με κιβώτιο DSG7.

Με 175Nm ροπή, επιτάχυνση (0-100) σε 10,9’’, μικτή κατανάλωση 5,7 lt / 100 km και τέλη κυκλοφορίας 134€, το νέο Jetta TSI αποτελεί την πλέον σύγχρονη πρόταση στην αγορά, ανταποκρινόμενη πλήρως στην ανάγκη για ένα μοντέρνο οικογενειακό αυτοκίνητο και για άνετη και οικονομική μετακίνηση. Η απόδοση του Jetta TSI είναι άμεσα συγκρίσιμη ακόμα και με αυτή ατμοσφαιρικών κινητήρων χωρητικότητας 1.600 cc.

Δείτε παρακάτω τις τιμές διάθεσης ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση:

VW JETTA              DESIGN          COMFORT
1.2 TSI 105PS            19.150 €          20.250 €
1.6 TDI 105PS            22.800 €          24.050 €
1.6 TDI 105PS DSG    24.950 €          26.200 €

PHOTO GALLERY:

Κατεβάστε σε μορφή αρχείου .pdf αναλυτικά στοιχεία για το νέο...καμάρι της Volkswagen με τον κινητήρα διαμάντι...:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...