Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Trail Ride 2011: 2ος Αγώνας στα Καλάβρυτα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2011 θα συνεχιστεί στα Καλάβρυτα, σε μέρη απίθανα κι αγαπημένα, αλλά προπάντων φιλόξενα και «χωματερά»…

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι διήμερος, στις 16 και 17 Απριλίου, και αναμένεται ...
να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών αγωνιζομένων λόγω της προνομιακής περιοχής των Καλαβρύτων. Το μέρος, αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό για πολλά είδη εναλλακτικού τουρισμού, ανάμεσά τους και οι «χωμάτινες» αναζητήσεις και οι αγώνες Rally Raid που έχει καθιερώσει το Off Road Team τα τελευταία χρόνια στην περιοχή!

Ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4. Με αφετηρία και τερματισμό κάθε ημέρα τα Καλάβρυτα, θα εκδράμουμε σε μαγικές περιοχές του νομού Αχαΐας, σε παλιά και καινούργια μέρη, σε μια πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα διαδρομή.

Ο αγώνας που θα έχει μήκος περίπου 350km, θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι για τις μοτοσυκλέτες, τα Quad και τα αυτοκίνητα, ενώ τα πρώτα πληρώματα αναμένεται να τερματίσουν κατά τις 18:00. Την Κυριακή η εκκίνηση θα γίνει στις 8:00 το πρωί και ο τερματισμός θα ολοκληρωθεί στις 16:00. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να ολοκληρώσουν μικρότερη διαδρομή (περίπου 200km).

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Μία Open - Ζ1 για οχήματα ορισμένων αγωνιστικών προδιαγραφών, δύο Normal - Ζ2, μία έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού, αλλά και μία για «νέους» στο χώρο αγωνιζόμενους την Entry Level - Ζ3, με μικρότερη διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον 2ο αγώνα της χρονιάς, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Αρωγοί του αγώνα είναι οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...