Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Suzuki Swift S-Concept: Η Suzuki "αιχμαλωτίζει" το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης


Με το εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο SwiftS-Concept, η Suzuki αιχμαλώτισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, που πραγματοποιείται από τις 3 έως και τις 13 Μαρτίου 2011.

Το πρωτότυπο S-Concept αποτελεί μια σπουδή με βάση το νέο Swift. Στόχος είναι η δημιουργία ενός εντυπωσιακού και αποτελεσματικού, ταυτόχρονα όμως οικολογικού και οικονομικού σπορ αυτοκινήτου.

Το πρωτότυπο SwiftS-Concept ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Από όποιο σημείο και αν το κοιτάξει κανείς,...
αποπνέει την αίσθηση της δύναμης και της ταχύτητας. Οι περιορισμένες διαστάσεις, στην υπηρεσία των απεριόριστων ικανοτήτων. Ακριβώς όπως το SwiftGTi στις αρχές του 1990 και το SwiftSport σήμερα, έτσι το S-Concept θέλει να δείξει στις μελλοντικές γενιές οδηγών ότι η υψηλή απόδοση και η συναρπαστικές επιδόσεις δεν είναι θέμα μεγέθους.

Από τη θέση του οδηγού, τα πάντα εντός του SwiftS-Concept είναι εστιασμένα στη συναρπαστική οδήγηση. Τα ευανάγνωστα, πλήρη όργανα διαθέτουν μεγάλες ενδείξεις και κόκκινο φωτισμό, ενώ το τιμόνι έχει ντυθεί με δέρμα όπως και ο επιλογέας ταχυτήτων.

Η επένδυση από ίνες άνθρακα στην κεντρική κονσόλα υπερθεματίζει την σπορ αισθητική, ενώ τα αλουμινένια πεντάλ ολοκληρώνουν το «ιδανικό περιβάλλον οδήγησης». Παράλληλα, τα εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα της Recaroπροσφέρουν στον οδηγό κορυφαία στήριξη του σώματός του.

Κάθε συναρπαστικό αυτοκίνητο αποτελεί ένα άψογα ταιριασμένο σύνολο από προσεγμένες λεπτομέρειες. Φτιαγμένο από ανθρώπους που λατρεύουν το αυτοκίνητο για οδηγούς που απολαμβάνουν το κάθε χιλιόμετρο, το S-Concept αναδεικνύει το δυναμισμό του σε κάθε εκατοστό του συμπαγούς αμαξώματός του. Τα νέα δύο επιπέδων φωτιστικά σώματα εμπρός, η μεγάλη μαύρη μάσκα, ο χαμηλός προφυλακτήρας και οι φαρδύτεροι θόλοι τροχών, δίνουν την αίσθηση της στιβαρότητας και της ταχύτητας.

Αντίστοιχα στο πίσω μέρος, η ευμεγέθης αεροτομή οροφής, ο προφυλακτήρας με τους αεραγωγούς, ο διαχύτης και η διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής, συνηγορούν στην οπτική σύνθεση ενός συνόλου με αγωνιστικές καταβολές και έντονη σπορ διάθεση.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Μήκος: 3,890 χιλ.  
Πλάτος: 1,755 χιλ. 
Ύψος: 1,475 mm  
Μεταξόνιο: 2,430 mm
Τύπος κινητήρας: M16A (1.6L)
Διάταξη κινητήρα/κίνηση: Εγκάρσιος κινητήρας/στους εμπρός τροχούς
Διάσταση ελαστικών: 225/45R18
Κιβώτιο: Χειροκίνητο έξι σχέσεων
Χρώμα: LightningPearlYellow


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...