Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ SCIROCCOCLUB - 2011

Το SciroccoClub.gr διοργανώνει την ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση του και ταυτόχρονα γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του, στην Καλαμπάκα, την Ελάτη και τα Μετέωρα!

  • Ημέρα Αναχώρησης: Σάββατο 19 Μαρτίου 2011
  • Ημέρα Επιστροφής: Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η διαμονή των μελών της λέσχης θα γίνει στο Hotel Kosta Famissi στην Καλαμπάκα. Όπως πάντα, όποιος επιθυμεί να...
διανυκτερεύσει σε κατάλυμα δικής του επιλογής, μπορεί να προχωρήσει μόνος του σε κράτηση. Οι υπόλοιποι, δίπλα απο την συμμετοχή τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν το είδος του δωματίου που επιθυμούν.

Το κόστος του δωματίου, είναι:
  • Μονόκλινο: 30 ευρώ
  • Δίκλινο: 44 ευρώ
  • Τρίκλινο: 55 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινός μπουφές.

Το πρόγραμμα της εκδρομής, έχει ως εξής:

Γεύμα στην ταβέρνα Νιαβής, το μεσημέρι του Σαββάτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για χαλάρωση και ξεκούραση και το βραδάκι βόλτα στα μπαράκια της Καλαμπάκας. Την Κυριακή, αναχώρηση απο το ξενοδοχείο στις 12.00 (μετά το πρωινό μας), βόλτα στα Μετέωρα, φαγητό και επιστροφή στις πόλεις μας.

Τα σημεία και οι ώρες συνάντησης είναι:


Για την Αττική
Ώρα Αναχώρησης: 09:30 πμ, με το κλασσικό τεταρτάκι αναμονής
Σημείο Συνάντησης: Ο γνωστός σε όλους μας ΑΒ Βασιλόπουλος Βαρυμπόμπης



Για την Θεσσαλονίκη
Ώρα Αναχώρησης: 9:30 πμ, με το κλασσικό τεταρτάκι αναμονής
Σημείο Συνάντησης: Αμέσως μετά τα διόδια Μαλγάρων


Στόχος είναι η κοινή άφιξή μας στην ταβέρνα Νιαβής, στις 14.30μμ.


α)  Επειδή η απόσταση είναι μεγάλη, θα θέλαμε να αποφευχθούν οι άσκοπες στάσεις. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να έχετε εφοδιαστεί απο πρίν με καφέδες/αναψυκτικά/νερά, ώστε να γίνει μόνο μια στάση αν είναι δυνατόν, για ενα γρήγορο ξεμούδιασμα!


β) Όποιος επιθυμεί να έρθει την Κυριακή, μπορεί να μας συναντήσει στο ξενοδοχείο, στις 11.45πμ.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Διαχειριστών
SciroccoClub.gr


Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο site/forum της λέσχης πατώντας εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...