Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Peugeot 508 (+photo gallery +video)

Με το νέο 508, που ξεκινά την εμπορική του κυκλοφορία και στην ελληνική αγορά, η Peugeot επιβεβαιώνει τις φιλοδοξίες της σε μια ιστορική για αυτήν κατηγορία, την κατηγορία των μεγάλων αυτοκινήτων τουρισμού.

Σε έκδοση μπερλίνας (4.79 m) και SW (4,81 m), με ευρεία γκάμα επιλογής οικονομικών κινητήρων βενζίνης και diesel, με ισχύ που κυμαίνεται από...
112 έως 204 hp και με καινοτομικό εξοπλισμό, το 508 είναι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις των δυναμικών, απαιτητικών και υπεύθυνων καταναλωτών.



Το σύστημα e-HDi στο Peugeot 508
Το 508 και το νέο 308 που παρουσίασε η Peugeot στην Γενεύη (3-13 Μαρτίου) είναι οι πρωτοπόροι της καινοτομικής τεχνολογίας e-HDi, ένας νέας γενιάς σύστημα Stop&Start, πριν από την εφαρμογή αυτού του συστήματος και στα άλλα αυτοκίνητα της γκάμας. Το σύστημα e-HDi συνδυάζεται με τον κινητήρα 1.6 lt HDi Euro 5 με αντιστρεπτό εναλλάκτη για τη λειτουργία Stop&Start.

Μαζί με ένα σύστημα που ανακτά ενέργεια κατά την επιβράδυνση και μία υβριδική μπαταρία που αποδίδει την επιπλέον ενέργεια στην εκκίνηση (e-booster), η μονάδα HDi επιτρέπει :

- μείωση κατά 15 % στην κατανάλωση καυσίμου σε αστική κυκλοφορία
- γρηγορότερη επανεκκίνηση κατά 40% σε σχέση με ένα σύστημα με ενισχυμένη μίζα
- διακοπή λειτουργίας του κινητήρα πριν το αυτοκίνητο σταματήσει εντελώς
- ενισχυμένη οδηγική απόλαυση (αθόρυβη λειτουργία, χωρίς ταλαντώσεις) και θερμοκρασίες λειτουργίας.


Για την πρώτη πλήρη χρονιά παραγωγής (2012) του 508, η Peugeot έχει θέσει έναν στόχο 200.000 πωλήσεων παγκοσμίως, με το ένα τρίτο των πωλήσεων να επιτυγχάνεται στην Κίνα, και μία θέση ανάμεσα στους τρεις καλύτερους στην κατηγορία M 2/D στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Δείτε το σχετικό Video:


PHOTO GALLERY:
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες από τη νέα γαλλική ναυαρχίδα πατώντας εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...