Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο "ανοιχτό" μοντέλο της Opel είναι στα "σκαριά"!

Η Opel συνεχίζει την επέκταση της προϊοντικής γκάμας της επιβεβαιώνοντας σήμερα την προσθήκη ενός νέου Cabrio, το οποίο αποτελεί τμήμα του επενδυτικού προγράμματος 11 δις Ευρώ που ανακοίνωσε η εταιρία πριν από ένα χρόνο περίπου. Το νέο Cabrio ακολουθεί τα χνάρια επιτυχημένων προϊόντων Opel, όπως το Insignia (Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009), το Astra (Χρυσό Τιμόνι 2009) και το Meriva με το καινοτόμο και καταξιωμένο σύστημα FlexDoors, το προσεχές Zafira νέας γενιάς και το επαναστατικό ηλεκτροκίνητο Ampera.

Το Cabrio θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική μικρομεσαίου μοντέλου Opel όπως το τρέχον ...
Astra, το Astra SportsTourer και το προσεχές Astra GTC. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2013 – την ίδια χρονιά που η Opel θα λανσάρει το κομψό και στυλάτο μικρό μοντέλο της ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για αυτοκίνητα εναρμονισμένα με ένα νεανικό και αστικό lifestyle.

Σε συνέχεια της κοινής συμφωνίας μεταξύ διοίκησης και εκπροσώπων των εργαζομένων στη φάση αναδιοργάνωσης του εργοστασίου της Opel στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας, αποφασίστηκε η παραγωγή του Cabrio στην εξαιρετικά αποδοτική Μονάδα του Γκλίβιτσε μαζί με άλλα μοντέλα Astra.

«Το νέο Cabrio θα είναι μία σημαντική προσθήκη στην προϊοντική γκάμα μας» δήλωσε ο Nick Reilly, CEO της Opel. «Προέρχεται από μία μακροχρόνια παράδοση συναρπαστικών και θρυλικών Cabrio της Opel που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη φήμη και το κύρος της μάρκας μας. Με μία κομψή και φίνα σχεδίαση, το νέο Cabrio προτίθεται να εκπληρώσει άριστα την ίδια υπόσχεση»

Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το όνομα, η τιμή και ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου θα ανακοινωθούν όταν πλησιάζει η ημερομηνία λανσαρίσματος.
[OPEL]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...