Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το MINI στο 81ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011

Με μία αναγνωρίσιμη αισθητική ταυτότητα, σαφή δέσμευση στο συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης, υποδειγματικής απόδοσης και αμείωτης ευρηματικότητας στις επαναστατικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες, το ΜΙΝΙ ξεκινά το 2011 από θέση ισχύος μεταξύ των κατασκευαστών premium μικρών αυτοκινήτων. Στο 81ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η Βρετανική μάρκα παρουσιάζει την πιο ποικίλη γκάμα μοντέλων στην ιστορία της, με ακόμα περισσότερους κινητήρες νέες, προχωρημένες προτάσεις εξατομίκευσης, αλλά και μία ακόμα συναρπαστική απάντηση στις προκλήσεις της αστικής μετακίνησης τον 21ο αιώνα. Το MINI Rocketman Concept συνδυάζει παραδοσιακές αξίες με καινοτόμες τεχνολογίες και επαναπροσδιορίζει τη βασική αρχή της μάρκας: ...
Δημιουργική Χρήση Χώρου’. Το πρωτότυπο μοντέλο λανσάρει μία μοναδική φιλοσοφία αξιοποίησης χώρου. Πρόκειται για ένα 3+1-θέσιο με 3 πόρτες και μήκος 3.3 m που θα αποκαλυφθεί στο παγκόσμιο κοινό στις 3 Μαρτίου 2011 και που υπόσχεται μία συναρπαστική οδηγική απόλαυση σε συνθήκες πόλης.

Η πολυδιάστατη ερμηνεία των στυλιστικών στοιχείων ΜΙΝΙ χαρακτηρίζει και την τρέχουσα γκάμα μοντέλων παραγωγής που θα εκτίθεται για το κοινό στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης μέχρι τις 13 Μαρτίου 2011. Πριν από μερικούς μήνες η οικογένεια MINI υποδέχτηκε στους κόλπους της το MINI Countryman, και το επιτυχημένο λανσάρισμα του τέταρτου μοντέλου ΜΙΝΙ ανέβασε τις πωλήσεις σε επίπεδα ρεκόρ - μία στιβαρή βάση από την οποία προτίθεται να συνεχίσει την παγκόσμια επιτυχία του με το ίδιο σθένος. Το MINI Countryman αντιπροσωπεύει ένα ξεχωριστό είδος οδηγικής απόλαυσης που απευθύνεται σε νέα target groups με το δέλεαρ μιας καινοτόμου αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας. Το MINI έχει διευρύνει επίσης τη γκάμα κινητήρων του με την προσθήκη ενός νέου diesel. Ο τρίτος και ισχυρότερος πετρελαιοκινητήρας της γκάμας θα διατίθεται για τα MINI, MINI Clubman, MINI Convertible και MINI Countryman από την άνοιξη του 2011. Ο δίλιτρος turbodiesel παράγει 105 kW/143 hp και συνδυάζει οικονομική κατανάλωση με υψηλότερες επιδόσεις.

Το νέο John Cooper Works Pack δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αγωνιστική πλευρά της οδηγικής απόλαυσης ΜΙΝΙ και θα διατίθεται για τα MINI και MINI Cabrio από το δεύτερο τρίμηνο του 2011. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει αποκλειστικό εξοπλισμό εσωτερικού και εξωτερικού, και υπόσχεται μία ακόμα πιο εθιστική οδηγική εμπειρία ΜΙΝΙ. Νέα είναι και η σειρά προαιρετικού εξοπλισμού MINI Yours. Η νέα συλλογή αξεσουάρ εξωτερικού και το εσωτερικού που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 ενισχύει την πρωτοκαθεδρία του ΜΙΝΙ στις προτάσεις εξατομίκευσης. Η MINI Yours περιλαμβάνει μία γκάμα αποκλειστικών στοιχείων εξοπλισμού απόλυτα εναρμονισμένων στο στυλ ΜΙΝΙ.

Από τα highlights στο λανσάρισμα του MINI Yours, είναι η παγκόσμια πρεμιέρα του MINI Clubman Hampton. Πρόκειται για μία ειδική έκδοση που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία MINI Yours σε ‘συμπυκνωμένη μορφή’.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...