Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Lancia Flavia & Flavia Cabrio Concept


Αποκάλυψη είχαμε στη Γενεύη (3-13 Μαρτίου) για το πρωτότυπο Lancia Flavia Concept, προπομπό ενός μεσαίου σεντάν και μιας cabriolet έκδοσής του. Αποτελώντας ένα ισχυρό δείγμα των δυνατοτήτων της συμμαχίας Lancia-Chrysler, το πρωτότυπο χαρίζει τα ιδιαίτερα στυλιστικά στοιχεία του Ιταλού κατασκευαστή στο Chrysler 200 με δυνητικό χρόνο-ρεκόρ για το λανσάρισμα του μοντέλου παραγωγής στις ευρωπαϊκές αγορές (η παραγωγή θα μπορούσε να ξεκινήσει μέσα σε 6 μόλις μήνες).

Από πλευράς διαστάσεων, η Lancia Flavia Concept (σεντάν και cabriolet) τοποθετείται στην κορυφή της μεσαίας κατηγορίας εξασφαλίζοντας κορυφαία...
ευρυχωρία και άνεση. Ειδικότερα η εξωτερική σχεδίαση της Lancia Flavia Concept χαρακτηρίζεται από τις «καθαρές» επιφάνειες και τις κομψές γραμμές, τη χαρακτηριστική νέα γρίλια με το λογότυπο της Lancia, τα νέας σχεδίασης φώτα και προβολείς ομίχλης. Προσθέτοντας ακόμη περισσότερο στυλ, τα πίσω φώτα και το τρίτο φως φρένων διαθέτουν τεχνολογία LED. Η «ανοιχτή» έκδοση διαθέτει υφασμάτινη οροφή με ηλεκτρική λειτουργία.

Με στόχο την απαράμιλλη άνεση, η σεντάν εκδοχή της Lancia Flavia Concept λανσάρει έναν απόλυτα ηχομονωμένο θάλαμο επιβατών χάρη στα πολλαπλής επίστρωσης παράθυρα και παρμπρίζ, καθώς και τα νέα ηχομονωτικά υλικά σε όλο το αμάξωμα. Η cabriolet έκδοση της Flavia διακρίνεται επίσης στον τομέα της άνεσης, καθώς το σαλόνι της μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 ενήλικες.

Το εσωτερικό και των δύο εκδοχών της Lancia Flavia Concept χαρακτηρίζεται από δερμάτινες επενδύσεις με την περίφημη ποιοτική υπογραφή της Lancia αλλά και υπερπλούσιο εξοπλισμό με εντυπωσιακά στοιχεία ως στάνταρ: από Εlectronic Stability Control (ESC) και πλήθος αερόσακων (πολλαπλών σταδίων μετωπικούς, πλευρικούς και τύπου κουρτίνας) μέχρι ηλεκτρονικό έλεγχο της πρόσφυσης και χειριστήρια στο τιμόνι για την ασφαλή διαχείριση του ηχοσυστήματος, του συστήματος πλοήγησης και του κινητού τηλεφώνου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...