Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νέα Lancia Delta


Στη Γενεύη, η Lancia αποκάλυψε μεταξύ των άλλων την ανανεωμένη γενιά της Delta που στα 4,5 μ. του εντυπωσιακού αμαξώματός της εκφράζει την πολυτέλεια και την ιταλική φινέτσα στην μικρομεσαία κατηγορία. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός της Delta, προϊόν του Centro Stile, τονίζεται ακόμα περισσότερο χάρη στη νέα μπροστινή γρίλια σε συνδυασμό με τη χαμηλωμένη εισαγωγή αέρα και τα πρωτοποριακά εμπρός και πίσω φώτα.

Όπως οι εξωτερικές, έτσι και οι σχεδιαστικές γραμμές του εσωτερικού αντιπροσωπεύουν την επιτομή του ιταλικού στυλ, χάρη στην ποιότητα των υλικών και την προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ανανεωμένα επίπεδα εξοπλισμού και νέοι...
συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών έρχονται να εκτοξεύσουν την ποιοτική αίσθηση και το φινίρισμα στο ευρύχωρο, πρακτικό και λειτουργικό εσωτερικό, που ξεχωρίζει για το συρόμενο και με ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης πίσω κάθισμα και το μεγάλο χώρο αποσκευών (380 – 465 λίτρα).

Η γκάμα των υπερτροφοδοτούμενων και φιλικών προς το περιβάλλον (Euro 5), μηχανικών συνόλων βενζίνης - 1.4 Turbo 120 HP, 1.4 Multiair Turbo 140 HP και 1.8 Di Turbo 200 HP (με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων Sportronic με 3 προγράμματα λειτουργίας και paddles στο τιμόνι)- αλλά και πετρελαίου -1.6 Multijet 120 HP (και με ημιαυτόματο κιβώτιο Selectronic) και 1.9 Multijet Twinturbo 190 HP- συμπληρώνεται από έναν νέο κινητήρα πετρελαίου 1.6 MultiJet 105 HP με 300 Nm ροπής στις 1.500 σ.α.λ. (0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 10,7’’, τελική ταχύτητα 186 χλμ./ώρα, εκπομπές CO2 120 γρ./χλμ.), που συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η νέα γενιά της Lancia Delta θα διαθέτει (όπως και η τωρινή) state-of-the-art συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, αλλά και προηγμένα συστήματα άνεσης και τεχνολογίας όπως εξελιγμένο σύστημα ευστάθειας AHS με σύστημα άσκησης ροπής στο τιμόνι (DST) και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό (TTC), ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (RSS), σύστημα διατήρησης πορείας εντός λωρίδας Driving Advisor, ημιαυτόματο παρκάρισμα Easy Parking, σύστημα τηλεματικής Blue&MeΤΜ, σύστημα πλοήγησης Instant Nav, κ.ο.κ.

Η νέα Lancia Delta θα είναι διαθέσιμη από το 2ο τρίμηνο του 2011 στην ελληνική αγορά και από τα μέσα Μαρτίου σε όλη την Ευρώπη, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στη Μεγ. Βρετανία και την Ιρλανδία με το σήμα της Chrysler.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...