Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοπή πίτας GS Forum

Σε μια πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, μοτοσυκλετιστική εκδήλωση παραπάνω από 600 μέλη και φίλοι του GS Forum, 250 μοτοσυκλέτες BMW και πολλά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στα μέσα Φεβρουαρίου να κόψουν την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίττα τους!

Το GS Forum είναι ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός ιστοχώρος στην Ελλάδα που απευθύνεται στους κατόχους μοτοσυκλετών BMW και όχι μόνον. Στα μέχρι τώρα δύο χρόνια λειτουργίας του αριθμεί πλέον των 3,800 μελών και σκοπός του είναι η προώθηση της...
μοτοσυκλετιστικής ιδέας, η διοργάνωση ταξιδιών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο και η σύσφιξη και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του με οργάνωση πάνω από 100 επίσημων συναντήσεων ετησίως.

Στο φόρουμ έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι του GS Forum χωρίς να απαιτείται κανενός είδους συνδρομή ή άλλη οικονομική επιβάρυνση!

Για τη φετινή διοργάνωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας επιλέχθηκε το Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα καταπράσινο μέρος “πνιγμένο” μέσα στα έλατα και τα πεύκα.

Καθ΄όλη τη διάρκεια του τριήμερου εορταστικού event τα μέλη και οι φίλοι του GS Forum, πέρα από τις προνομιακές τιμές διαμονής και διατροφής που απόλαυσαν, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα μοντέλα της BMW σε ειδικά Tests Rides, αλλά και να συμμετάσχουν σε 3 ασφάλτινες και μια χωμάτινη εκδρομή στα βουνά της Κορινθίας και της Επιδαύρου.

Ειδικά για τη χωμάτινη εκδρομή, την επιμέλεια είχε αναλάβει ο γνωστός πρωταθλητής enduro Τάκης Μανιάτης, ο οποίος μεταλαμπάδευσε τις “χωμάτινες” γνώσεις του, σε ειδικό σεμινάριο προ της ενάρξεως της εκδρομής.

Για την αρτιότητα και ασφάλεια της όλης διοργάνωσης υπήρχε κινητό συνεργείο από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της BMW Hellas και ειδικό συνεργείο για επισκευές ελαστικών από εξειδικευμένο επαγγελματία του χώρου.

Η αποκορύφωση της εκδηλώσεως δεν ήταν άλλη από την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 600 άτομα. Μοιράστηκαν πλέον των 500 δώρων, ευγενή χορηγία από εξουσιοδοτημένους εμπόρους μέλη του επίσημου δικτύου της BMW Hellas, επαγγελματίες του μοτοσυκλετιστικού χώρου αλλά και προσφορές από τα ίδια τα μέλη.

Η συμμετοχή στην κλήρωση των πολυάριθμων δώρων ήταν απολύτως δωρεάν για όλα τα μέλη που παρευρέθησαν στην Κοπή της Πίττας.

Μεγάλες ευχαριστίες αξίζουν στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους, μέλη του επίσημου δικτύου της BMW Hellas, στους επαγγελματίες/καταστηματάρχες, αλλά και στα ίδια τα μέλη, που πέρα από τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, προσέφεραν τα δώρα τους εμπιστευόμενοι τη γιγαντιαία προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να μείνουν όλοι παραπάνω από ευχαριστημένοι και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, γνωρίζοντας ότι το GS Forum θα είναι πάντα δίπλα στον μοτοσυκλετιστή αλλά και κυρίως, στον άνθρωπο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...