Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παράδοση των Επίσημων Οχημάτων για τη Σύνοδο Κορυφής των G20 από την Hyundai

Η Hyundai Motor Company, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας, παρέδωσε τα επίσημα οχήματα για τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στη Σεούλ μπροστά από την είσοδο του Coex Center στη Σεούλ. Η Hyundai Motor διέθεσε συνολικά 129 αυτοκίνητα για όλη τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, μεταξύ των οποίων η επιβλητική λιμουζίνα Equus, που θα μεταφέρει τους ηγέτες των G20.

«Το γεγονός ότι χορηγούμε τα επίσημα οχήματα για ένα παγκόσμιο γεγονός τέτοιου βεληνεκούς μας κάνει υπερήφανους», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor, Euisun Chung, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης. «Η πρωτοβουλία μας παρέχει στους παγκόσμιους ηγέτες τη μοναδική δυνατότητα να...
δουν από κοντά την υψηλή ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αυτοκινήτων μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ευκαιρία αυτή θα προαγάγει την αξία των προϊόντων της Hyundai ενώ θα ενισχύσει και τη ανταγωνιστικότητα των μοντέλων των αυτοκινητοβιομηχανιών της Κορέας σε διεθνές επίπεδο».

«Τα αυτοκίνητα της Hyundai Motor θα συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της συνόδου κορυφής. Το γεγονός ότι οι ηγέτες του κόσμου θα μεταφέρονται με κορεάτικα αυτοκίνητα είναι κάτι που μας γεμίζει υπερηφάνεια», σχολίασε ο Πρέσβης, Si-Hyung Lee, μέλος της Προεδρικής Επιτροπής για τη Σύνοδο Κορυφής των G20.

Με στόχο την εξασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας των οχημάτων, η Hyundai συγκρότησε μία ομάδα υποστήριξης που θα εκτελεί εργασίες συντήρησης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα εγκατασταθεί σε όλα τα κομβικά σημεία, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων διεξαγωγής της συνόδου, των ξενοδοχείων και του αερολιμένα, σε πιθανή περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των οχημάτων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Mong-Koo Chung, επιθεώρησε αυτοπροσώπως το στόλο των οχημάτων που διέθεσε η εταιρεία για τους σκοπούς της συνόδου κορυφής.

Η Hyundai Motor αναμένεται επίσης να αξιοποιήσει τη χορηγία για να παρουσιάσει σε παγκόσμιο επίπεδο την τεχνολογία Blue. Εκτός από το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας, το BlueOn, η Hyundai χορήγησε επίσης ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία που χρησιμοποιούν την τεχνολογία κυψελών καυσίμου Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) για το προσωπικό της συνόδου κορυφής καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Η εταιρεία Hyundai Motor Co., που ιδρύθηκε το 1967, έχει πλέον εξελιχθεί στον όμιλο Hyundai-Kia Automotive Group, ο οποίος και έχει καταλάβει την πέμπτη θέση μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτων στον κόσμο από το 2007 και συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 24 θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου. Με περισσότερους από 75.000 υπαλλήλους σε παγκόσμια κλίμακα, η Hyundai Motor πούλησε περίπου 3,1 εκ. αυτοκίνητα μέσα στο 2009 σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνοντας πωλήσεις ύψους 41,8 δις Δολαρίων ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων εργοστασίων σε χώρες του εξωτερικού, βάσει της μέσης ισοτιμίας συναλλάγματος των 1.276 won ανά Δολάριο ΗΠΑ). Τα αυτοκίνητα της Hyundai πωλούνται σε 193 χώρες μέσω περίπου 6.000 αντιπροσωπειών και εκθέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hyundai Motor και τα προϊόντα της μπορείτε να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.hyundai.com.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...