Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στους δρόμους για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων...Πού όμως; Στην Βουλγαρία...και μάλιστα συντονισμός με την χρήση του facebook!

Πορείες διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων έκαναν χιλιάδες πολίτες, σε τουλάχιστον 15 πόλεις της Βουλγαρίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΒΤΑ.

Οι πολίτες προχώρησαν, μεταξύ άλλων, σε αποκλεισμό οδικών αξόνων του εθνικού και επαρχιακού δικτύου για διάστημα λίγων ωρών, προκαλώντας...
σε ορισμένα σημεία κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς δεκάδες λεωφορεία και αυτοκίνητα παρέμεναν ακινητοποιημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για τη δεύτερη κινητοποίηση κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων που έγινε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη χώρα.

Οι πορείες διοργανώθηκαν μέσω του "Facebook" και είχαν την ανταπόκριση του πληθυσμού, παρά το γεγονός ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα η βουλγαρική κυβέρνηση έλαβε μέτρα και επήλθε συμφωνία με τον κορυφαίο παραγωγό και διανομέα καυσίμων Lukoil, βάσει της οποίας οι τιμές των καυσίμων θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

Οι πολίτες ζητούν από την κυβέρνηση "να περιορίσει το μονοπώλιο της Lukoil", καθώς, όπως επισημαίνουν, οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων είναι δυσβάσταχτες για τον οικογενειακό ή προσωπικό τους προϋπολογισμό και επιβαρύνουν την κατάσταση, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...