Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεργασία Coca-Cola Τρία Έψιλον και Toyota Ελλάς



Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή τους στην προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Τoyota Ελλάς ΑΒΕΕ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, η οποία προβλέπει την ενίσχυση του στόλου αυτοκινήτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με συνολικά 786 αυτοκίνητα Τoyota Yaris και Toyota Auris αναδεικνύοντας τη δέσμευση των δύο εταιρειών στην προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση εκπομπών CO2.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον εμπλουτίζει για 5η φορά το στόλο των οχημάτων της με...
αυτοκίνητα Toyota, τα οποία, μεταξύ άλλων, διαθέτουν την τεχνολογία Toyota Optimal Drive. H Toyota Optimal Drive αφορά σε μια σειρά νέων, πρωτοποριακών και ευφυών τεχνολογικά κινητήρων, καθώς και προηγμένων κιβωτίων, τα οποία προσφέρουν μια υποδειγματική ισορροπία μειωμένης κατανάλωσης καυσίμων, χαμηλών εκπομπών CO2 και ασυμβίβαστης οδηγικής απόλαυσης.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έρχεται να ενισχύσει και να επιβεβαιώσει τη συνεχή επένδυση των δύο εταιρειών σε μία επιχειρηματική στρατηγική που ενσωματώνει και προωθεί τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.
Τα μοντέλα Toyota Yaris και Toyota Auris, που ανανέωσαν τον εταιρικό στόλο της Coca Cola Τρία Έψιλον, συμβάλλουν ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος, δεδομένης της υποδειγματικής παραγωγής χαμηλών εκπομπών CO2 -απαράμιλλης για την κατηγορία τους. Σύμφωνα με στοιχεία της Τoyota Ελλάς ΑΒΕΕ, έχει προβλεφθεί πως η μέση μείωση εκπομπών CO2, καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης των αυτοκινήτων από την Coca Cola Τρία Έψιλον, θα είναι τουλάχιστον 420.000kg. Παράλληλα, έχει υπολογιστεί, πως η συνολική εξοικονόμηση κατανάλωσης καυσίμων, καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης των αυτοκινήτων, θα ανέλθει περίπου στο 8% συγκριτικά με την κατανάλωση άλλων μοντέλων της κατηγορίας των Toyota Yaris και Αuris.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ και Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για 1.000 και πλέον χρήστες του στόλου των αυτοκίνητων της Coca Cola Τρία Έψιλον, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν από την Toyota Ελλάς σε θέματα περιβάλλοντος, οικολογικής συνείδησης, εξοικονόμησης καυσίμου και οδικής ασφάλειας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...