Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CITROEN: Ανοιξιάτικη κολεξιόν στο C_42

Παράλληλα με τη φήμη της ως πρωτοπόρου, η Citroën από την αρχή της ιστορίας της ξεχώριζε και για τον τρόπο που δημοσιοποιούσε τις ενέργειες προβολής της. Στη νέα έκθεση που φιλοξενείται στο εντυπωσιακό C_42 παρουσιάζονται μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα παραδείγματα προωθητικών ενεργειών από το παρελθόν και το παρόν, όπως η θρυλική αποστολή Croisière Jaune.

Στο κέντρο της έκθεσης βρίσκεται η τελευταία δημιουργία της εταιρείας, το...
DS4 καθώς και το πρωτότυπο GQbyCITROËN.

Το παρόν στην έκθεση C_42 δίνει και το DS3 WRC μαζί με το ηφιμορτηγό που έλαβε μέρος στη Croisière Jaune του 1931-32, ένα επικό ταξίδι 12.000χλμ. από τη Βηρυτό ως το Πεκίνο. Στο C_42 φιλοξενούνται και μοντέλα της Citroën που έχουν εμφανιστεί σε αρκετές κλασσικές ταινίες όπως η DS στο “The Day of the Jackal” του 1973 και το 2CV στην περιπέτεια του 007 “For Your Eyes Only” του 1981.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...