Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η BMW προσφέρει και εξειδικευμένες εφαρμογές iPhone για χρήση σε αυτοκίνητα BMW

Για πρώτη φορά, μετά το λανσάρισμα του MINI Connected, το BMW Group προσφέρει και εξειδικευμένες εφαρμογές iPhone για χρήση σε αυτοκίνητα BMW. Η νέα εφαρμογή σχεδιάστηκε με στόχο να βελτιώσει την ενσωμάτωση του Apple iPhone στο αυτοκίνητο και θα διατίθεται από την άνοιξη του 2011 ώστε να συμπέσει με το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 1 Coupé και Cabrio.

BMW Connected app: ακούτε διαδικτυακό ραδιόφωνο, στέλνετε και λαμβάνετε αναρτήσεις των Facebook και Twitter.
Με τη BMW Connected app, λειτουργίες όπως web radio, Facebook και Twitter θα μπορούν να προβάλλονται στην οθόνη του αυτοκινήτου και να ελέγχονται μέσω του iDrive Controller.
Εκτός από τη νέα ειδική επιλογή Apps...
απαιτείται επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth και σύστημα Πλοήγησης Professional (και οι δύο ειδικές επιλογές) καθώς και ένα iPhone με εφαρμογή BMW Connected, που ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει δωρεάν στο Apple App Store. Όταν το iPhone συνδέεται στο αυτοκίνητο μέσω USB ή ενός αντάπτορα, τότε το περιεχόμενο της εφαρμογής BMW Connected εμφανίζεται στην οθόνη, ακριβώς στο πεδίο ορατότητας του οδηγού.
Oι οδηγοί θα μπορούν να αφήνουν το iPhone στη βάση του και να παρακολουθούν προσωπικές αναρτήσεις στο Facebook ή στο Twitter με ασφάλεια και άνεση μέσω της μεγάλης οθόνης του αυτοκινήτου.
Με προ-μορφοποιημένα κείμενα που εξατομικεύονται και αποθηκεύονται στην εφαρμογή iPhone, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιείται και για την απεικόνιση πληροφοριών του οχήματος όπως τρέχουσα ταχύτητα, εξωτερική θερμοκρασία ή προορισμός πλοήγησης, δίνοντας στον οδηγό τη δυνατότητα να απαντά σε νέες αναρτήσεις και μηνύματα από το αυτοκίνητο, οποιαδήποτε στιγμή.

Όπως τα Facebook και Twitter έτσι και το web radio ελέγχεται μέσω της οθόνης Πλοήγησης και του iDrive Controller. Έτσι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη θέση του αυτοκινήτου. Όπως και στο iPhone, οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν ραδιοφωνικούς σταθμούς με διάφορες παραμέτρους αναζήτησης όπως είδος, χώρα ή τοπικοί σταθμοί. Επίσης μπορούν να εμφανίζουν αποθηκευμένους αγαπημένους σταθμούς.
Και ενώ η πρόσβαση στα Facebook και Twitter είναι εφικτή μόνο μέσα από το αυτοκίνητο, το web radio της BMW Connected app είναι διαθέσιμο στο iPhone και εκτός αυτοκινήτου.

PlugIn: απλός έλεγχος λειτουργίας iPod του iPhone μέσα στο αυτοκίνητο.
Πέρα της ενσωμάτωσης των εφαρμογών, η νέα τεχνολογία προσφέρει μία ακόμα λειτουργία ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, γνωστή ως PlugIn. Αυτή επιτρέπει τον έλεγχο των λειτουργιών μέσω της γνωστής διεπαφής Apple iPod που εμφανίζεται στην οθόνη του οχήματος. Επειδή το PlugIn προσφέρει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες iPod του iPhone, οι κάτοχοι BMW έχουν στη διάθεσή τους μία μεγάλη ποικιλία επιλογών. Όπως η επιλογή Genius playlists όπου ο οδηγός δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής παρόμοιων κομματιών από το μουσική βιβλιοθήκη. Όλες οι αποθηκευμένες playlists απεικονίζονται με το αυθεντικό τους εξώφυλλο – όπως σε ένα iPhone ή iPod. Και εδώ, η BMW επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο της στο χώρο της ενημέρωσης/ψυχαγωγίας.

Αναπαραγωγή βίντεο: vodcasts και στο αυτοκίνητο.
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το νέο App επιτρέπει επίσης την προβολή βίντεο από τη λειτουργία iPod του iPhone στην οθόνη του αυτοκινήτου – εφόσον αυτό είναι σταματημένο.
[BMW]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...