Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η BMW Σειρά 5 Touring κατακτά το βραβείο iF Gold Award 2011

Με τις αρμονικές αναλογίες, τις ανάγλυφες εξωτερικές επιφάνειες και τη δυναμική γοητεία της, η BMW Σειρά 5 Touring κατάφερε να σαγηνεύσει τους κριτές του παγκοσμίως διάσημου θεσμού iF Product Design Awards. Συγκεκριμένα, την 1η Μαρτίου 2011 και πρώτη μέρα της Έκθεσης Τεχνολογίας CeBIT, η BMW Σειρά 5 Touring κέρδισε το iF Gold Award. Αυτό το βραβείο είναι η υψηλότερη διάκριση την οποία απονέμει το Διεθνές Φόρουμ Σχεδίασης που εδρεύει στο Ανόβερο. Η BMW Σειρά 5 Touring είναι ανάμεσα στα 50 προϊόντα που βραβεύτηκαν με Gold Award από τα συνολικά 993 που τιμήθηκαν με την ετικέτα 2011 iF.

Το βραβείο δόθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CeBIT και παρέλαβε ο Thomas Plath, Director BMW Model...
& Design Techniques. Περίπου 1.000 θιασώτες του design, καταξιωμένοι δημιουργοί και προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την εκδήλωση για να τιμήσουν τους νικητές των iF Gold Awards. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου iF Product Design Award Exhibition, όπου θα εκτίθενται τα 993 βραβευμένα προϊόντα για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της νέας BMW Σειράς 5 Touring είναι οι μοναδικές αναλογίες και οι ανάγλυφες εξωτερικές επιφάνειες που υποδηλώνουν μία ισχυρή προσωπικότητα και αποπνέουν δυναμικό στυλ. Το μακρύ καπό, οι κοντοί πρόβολοι, το μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία, οι επιμηκυμένες γραμμές του προφίλ και η έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής χαρίζουν στη νέα BMW Σειρά 5 Touring μία αρμονική κομψότητα, απαράμιλλη από τον ανταγωνισμό. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με την BMW Σειρά 5 Touring, αποδείξαμε ότι η λειτουργικότητα μπορεί να έχει όμορφο πρόσωπο. Η BMW συνδυάζει άριστη λειτουργικότητα με μία γνήσια μοντέρνα και γοητευτική αισθητική» σχολίασε ο Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.

Το iF Product Design Award είναι μία περίοπτη διάκριση που απονέμεται σε προϊόντα υψηλού design και χρονολογείται από το 1953. Η ετικέτα iF - μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη σφραγίδα υψηλής αισθητικής - τιμά ξεχωριστά επιτεύγματα στον τομέα της σχεδίασης και προσφέρει μία πλατφόρμα αξιολόγησης της σχεδιαστικής προϊοντικής ποιότητας από μία διεθνή επιτροπή ειδικών.

Το 2011, υποβλήθηκαν 2.756 υποψηφιότητες από 1.121 συμμετέχοντες από 43 χώρες, όλες εμπνευσμένες για το διάσημο βραβείο. Η BMW Σειρά 5 Sedan και BMW Σειρά 5 Touring κέρδισαν την ψήφο των κριτών στην κατηγορία Transportation Design, ενώ η BMW Σειρά 5 Touring κατάφερε να κατακτήσει επιπλέον το περίοπτο iF Gold Award και με αυτό μία θέση ανάμεσα στα 50 καλύτερα προϊόντα.

Τα τελευταία χρόνια, η ξεχωριστή ποιότητα του BMW Group Design αναγνωρίζεται συνεχώς στο θεσμό iF Product Design Awards. Το 2010 το βραβείο κέρδισε η μοτοσικλέτα BMW F 800 R, ενώ το 2009 το BMW Group συγκέντρωσε συνολικά οκτώ βραβεία. Το 2008, η BMW Σειρά 3 Cabrio και η μοτοσικλέτα BMW G 650 Xcountry κέρδισαν τη διάκριση, ενώ το 2007 η BMW Σειρά 3 Coupé βραβεύτηκε με το iF Gold Award σαν μία από τις 50 καλύτερες συμμετοχές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...