Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έναρξη Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας


Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), συνδιοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα για την Οδική Ασφάλεια από τις 17 έως τις 24 Μαρτίου 2011 με πανελλαδικές δράσεις, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων (επισυνάπτεται προκαταρκτικό πρόγραμμα).


Στο πλαίσιο της Εβδομάδας αυτής καθώς και του ευρωπαϊκού προγράμματος PRAISE θα διεξαχθεί ...
στην έναρξη της εν λόγω Εβδομάδας, Συνέδριο/σεμινάριο με θέμα «Οδική Ασφάλεια και Εργασία» σε συνεργασία με το European Transport Safety Council (ETSC) στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ακαδημίας 20), στις 17 Μαρτίου 2011 και ώρα 12:00-18:00, παρουσιάζοντας αρχικά τις δράσεις της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (επισυνάπτεται το πρόγραμμα).

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα PRAISE στοχεύει να βελτιώσει την οδική ασφάλεια που σχετίζεται με την εργασία. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Fundaciòn MAPFRE, το Γερμανικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας (DVR) και το Ελβετικό Συμβούλιο για την Πρόληψη των Ατυχημάτων (bfu). Στοχεύει «να εγκωμιάσει» τις καλύτερες πρακτικές προκειμένου να βοηθηθούν οι εργοδότες στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν υψηλά πρότυπα Οδικής Ασφάλειας για τους υπαλλήλους και τα στελέχη τους. Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, το ETSC οργανώνει μια σειρά σεμιναρίων σε επιλεγμένα κράτη μέλη φέρνοντας μαζί στο κρίσιμο αυτό ζήτημα τις επιχειρήσεις, τους Διευθυντές Ασφάλειας των εταιρικών τους στόλων/οχημάτων, την Κυβέρνηση και εμπειρογνώμονες της Οδικής Ασφάλειας.

Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν μέτρα που θα βελτιώσουν τα θέματα της οδικής ασφάλειας για τον εταιρικό στόλο ιδιαίτερα και την Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα γενικότερα (Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση Αγγλικά-Ελληνικά).

Επιπλέον, στις 24 Μαρτίου 2011 θα εορτασθεί και η «Ευρωπαϊκή ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο» παράλληλα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και αφίσας.

Παράλληλα θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια με την υποστήριξη των μελών, των επιστημονικών στελεχών και των εθελοντών μας, με τη στήριξη και την ευθύνη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” και του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ/Σύνταγμα στις 21-23/3.
Από την Ιστοσελίδα του Ινστιτούτου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...