Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alfa Romeo Giulietta: To μέλλον συναντά το παρελθόν με κόστος κτήσης από...19.600€



Το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2011 είναι γένους θηλυκού και έχει ένα από τα πιο θρυλικά ονόματα στην ιστορία της Alfa Romeo. Με την επιτυχία που γνώρισε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της, η Giulietta αποδεικνύεται άξια κληρονόμος αυτού του ονόματος. Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αρετές του ξεχωριστού στιλ και της οδηγικής απόλαυσης που χαρακτήριζαν πάντα τις Alfa Romeo, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, την κορυφαία ποιότητα και την έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος, η Giulietta είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που γεννήθηκε για να είναι νικητής.

Βασικό συστατικό αυτής της πετυχημένης συνταγής είναι μια εξαιρετική γκάμα κινητήρων προδιαγραφών Euro5. Ο κινητήρας 1.4 Turbo 120hp,...
αποτελεί μια οικονομική λύση με λογικές επιδόσεις. Ο βραβευμένος (Best new engine of 2010) κινητήρας 1.4 Multiair συνδυάζει υψηλή απόδοση από μικρό κυβισμό και χαμηλή κατανάλωση κι εκπομπές ρύπων χάρη στη χρήση του τούρμπο και της επαναστατικής τεχνολογίας Multiair και προσφέρεται στους 170 ίππους. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο κινητήρας 1750 τούρμπο της Giulietta QV, με 235 ίππους και εκρηκτικές επιδόσεις (6,8'' για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα, τελική ταχύτητα 242 χλμ./ώρα). Οι πετρελαιοκινητήρες JTDM-2, στα 1,6 λίτρα με 105 ίππους (με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2, μόλις 114 g/km) ή στα 2 λίτρα με 170 ίππους, είναι επίσης προδιαγραφών Euro5.

Τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει η Giulietta επιβεβαιώνονται από τα 5 αστέρια που εξασφάλισε στις δοκιμές EuroNCAP και τον πλούσιο κατάλογο συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό της. Μια σειρά άλλων συστημάτων που ενισχύουν την οδηγική απόλαυση και την οικονομία, όπως το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT, το σύστημα ρύθμισης λειτουργίας DNA (στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις), το σύστημα Start&Stop, το Gear Shift Indicator (GSI) κλπ. επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας που τη χαρακτηρίζει.

Η Giulietta προσφέρεται σε τιμή που ξεκινάει από 19.600 ευρώ με απόσυρση και μπορεί να αποκτηθεί με πρόγραμμα χρηματοδότησης που προβλέπει προκαταβολή από 0% και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις με επιτόκιο 4,5%.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...