Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι τιμές διάθεσης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου 7-θέσιου Chevrolet Orlando

Οι τιμές πώλησης του νέου 7-θέσιου πολυμορφικού Οrlando, ανακοινώθηκαν από την Chevellas και ξεκινούν από τα 21.480 ευρώ. Διαθέτοντας όλα τα σύγχρονα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, αλλά και ένα ανθεκτικότατο -ειδικά ενισχυμένο- αμάξωμα, το Chevrolet Orlando θα είναι μια από τις πλέον ασφαλείς επιλογές στην αγορά. Εξωτερικά η ανάγλυφη σχεδίαση του αμαξώματος και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών είναι δύο από τα πλέον χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα στοιχεία της σχεδίασης. Στο εσωτερικό, κεντρικό ρόλο παίζει το εντυπωσιακό ταμπλό που οι σχεδιαστές ονομάζουν “Double Cockpit”, θέλοντας να περιγράψουν το πώς η κεντρική κονσόλα διαχωρίζει ξεκάθαρα τον χώρο για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Διακόπτες και χειριστήρια έχουν τοποθετηθεί μe έμφαση στην εργονομία και πρακτικότητα, ενώ η προσθήκη του χαρακτηριστικού μπλε -κρυφού- φωτισμού, είναι η τελική πινελιά σε μια πραγματικά ξεχωριστή εικόνα. Η 7θέσια διάταξη του Orlando μπορεί να σας εξασφαλίσει πάνω από 30 διαφορετικές διαμορφώσεις στις θέσεις των καθισμάτων. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να ανακληθεί σε αναλογία 60-40, ενώ οι δύο θέσεις της τρίτης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη, ελευθερώνοντας χώρο για περισσότερες αποσκευές.

Αναλυτικά, οι τιμές πώλησης του νέου Chevrolet Orlando:...

  • 1.8 LS: 21.480 ευρώ (18.480 με απόσυρση & προσφορά εταιρείας)
  • 1.8 LT: 23.480 ευρώ (20.480 με απόσυρση & προσφορά εταιρείας)
  • 1.8 LTZ: 25.180 ευρώ (21.780 με απόσυρση & προσφορά εταιρείας)
-Η "entry" έκδοση LS συμπεριλαμβάνει  ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, έξι αερόσακους, αντικλεπτικό σύστημα, μηχανικό κλιματισμό, άνοιγμα θυρών με τηλεχειρισμό, δύο ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέφτες, ραδιοCD με mp3. 
-Η έκδοση LT περιλαμβάνει επιπλέον της LS δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου και αισθητήρες στάθμευσης. 
-Η έκδοση LTZ περιλαμβάνει επιπλέον της LT σταθεροποιητή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέφτες, αισθητήρες φωτός και βροχής.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ORLANDO
Kινητήρας: 4κύλινδρος σε σειρά
Κυβισμός: 1.796 κ.εκ.
Σχέση συμπίεσης: 10.50: 1
Ισχύς: 141 ίπποι στις 6.200 σ.α.λ.
Ροπή: 17,9 χλγμ. στις 3.800 σ.α.λ.
Μετάδοση κίνησης: Στους εμπρός τροχούς
Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο 5 σχέσεων
Ανώτατη ταχύτητα: 185 χλμ/ώρα
0-100 χλμ/ώρα: 11,6 δλ.
Μήκος: 4.652 χλστ.
Πλάτος: 1.836 χλστ.
Ύψος: 1.633 χλστ.
Μεταξόνιο: 2.760 χλστ.
Χώρος αποσκευών: 454/727 λτ.
Μετατρόχιο εμπρός: 1.584 χλστ.
Μετατρόχιο πίσω: 1.588 χλστ.
Βάρος: 1.528 κιλά
Μέση κατανάλωση: 7,3 λτ./100 χλμ.
Εκπομπές CO2: 172 γρ./χλμ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...