Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

50 χρόνια συνεργασίας για Nissan και Θεοχαράκη Α.Ε.

Στις 15 Μαρτίου η Νissan-Νικ.Ι.Θεοχαράκης ΑΕ παρέθεσε εορταστικό δείπνο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών επιτυχημένης συνεργασίας της με τη Νissan International SA.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επιφανείς προσωπικότητες της πολιτικής, του επιχειρείν, των ΜΜΕ, καθώς και ανώτατα στελέχη της Νissan International S.A. O Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Motor Co κος Carlos Ghosn, απεύθηνε...
μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό μήνυμα στους καλεσμένους, καθώς την τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη προσέλευσή του, εξαιτίας του σεισμού που έπληξε την Ιαπωνία.

Ο πρόεδρος της Νissan- Νικ.Ι.Θεοχαράκης ΑΕ κος Βασίλης Θεοχαράκης αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια αυτών των 50 ετών, όπως το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980- 1995) το οποίο αποτέλεσε πρότυπο για τη Nissan παγκοσμίως, στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, καθώς και στην εξαιρετική συνεργασία της εταιρείας με τη Nissan Europe. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ιαπωνία και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του μεγάλου αυτού σεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίοπτη θέση στον χώρο της εκδήλωσης είχε το παγκοσμίως πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Nissan LEAF, το οποίο κατέφθασε ειδικά γι αυτή την εκδήλωση. Το Nissan LEAF πρόσφατα έλαβε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου για το 2011 (CoTY).
[NISSAN]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...