Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2 εκατομμύρια επισκέψεις για το www.autocarnet.gr!

"...Το νέο autocarnet logo  μπορείτε να το δείτε στην κορυφή της σελίδας και στην συνημμένη εικόνα  που δημιουργήσαμε  για τα 2 εκατ. pv του Blog.. Η ονειρική...Mustang δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα γούστα του δημιουργού και Blogger Angel!"


2,5 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερης επισκεψιμότητας αυτοκινητιστικού Blogspot blog και περισσότερες από  πραγματικές (χωρίς ρομποτάκια, xrunners, page reloads και άλλες τεχνικές που είμαστε σε θέση να γωνρίζουμε) 2.000.000 αναγνώσεις σελίδων (pageviews) μέσα στο δεδομένο χρονικό διάστημα καθώς και η άριστη παγκόσμια κατάταξή μας βάσει της ...
μηχανής μέτρησης επισκεψιμότητας alexa.com είναι μερικά από τα μετρήσιμα μεγέθη της τεράστιας επιτυχίας του autocarnet blog. Αυτό, όμως, που πραγματικά δεν μετριέται με αριθμούς είναι η αγάπη σας για το autocarnet την οποία και λαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σας επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των social networks και των σχολίων στα Posts! 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη να είμαστε παρόντες στην ποικίλη ενημέρωσή σας με συνεχή αρθρογραφία και δημοσίευση επίκαιρων ειδήσεων από τον χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης ειδικά θέματα με χιούμορ, ανέκδοτα, γυναίκες, babes κλπ..δεν θα ξεφύγουν από την προσοχή μας! Keep reading!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...