Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2 εκατ. μονάδες για το Super-mini Suzuki Swift

Με την εντυπωσιακή του εμπορική πορεία στις 124 διαφορετικές αγορές που πωλείται παγκοσμίως, το νέο Suzuki Swift είναι το πρώτο μοντέλο της Suzuki που ξεπέρασε το φράγμα των 2.000.000 πωλήσεων σε διάστημα μόλις έξι ετών.

Συγκεκριμένα, το ορόσημο αυτό επετεύχθη τον Ιανουάριο του 2011, ενώ, λίγους μήνες νωρίτερα, το Νοέμβριο του 2010, οι 2.000.000 μονάδες είχαν κατασκευαστεί στις γραμμές παραγωγής των εργοστασίων του μοντέλου σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Ινδία και Κίνα.

Το Suzuki Swift της νέας εποχής ξεκίνησε να παράγεται στην...
Ιαπωνία στα τέλη του 2004 και στην Ευρώπη στις αρχές του 2005. Μέσα στο 2005 επίσης, ξεκίνησε η παραγωγή στα εργοστάσια της Suzuki σε Ινδία και Κίνα. To Swift ήταν το πρώτο μοντέλο της παγκόσμιας στρατηγικής της Suzuki που χαρακτηρίστηκε από το μότο Way of Life και εμπεριέχει το σπορ χαρακτήρα, τη δυναμική εμφάνιση, την κορυφαία αξιοπιστία και την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των σύγχρονων οδηγών.

Με αυτά τα όπλα, το Swift της νέας εποχής γνώρισε εξαιρετική αποδοχή σε όλες τις αγορές και παράλληλα κέρδισε δεκάδες διακρίσεις, με πιο σημαντικές αυτές του αυτοκινήτου της χρονιάς στην Ιαπωνία για το 2006 και το 2011.

Σήμερα, στη δεύτερη γενιά του, το Swift της νέας εποχής συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία όντας βελτιωμένο σε όλα τα σημεία. Με κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων, εξαιρετική οδική συμπεριφορά, ελάχιστη κατανάλωση και ρύπους, δυναμικές επιδόσεις και κορυφαία αξιοπιστία, αποτελεί την απτή απόδειξη της τεχνογνωσίας της Suzuki στην κατασκευή συναρπαστικών συμπαγών αυτοκινήτων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...