Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ικανοποιητική εμφάνιση στην Yas Marina για τον Μαργαρίτη



Την πρώτη του εμφάνιση στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του FIA GT1 πραγματοποίησε το Σάββατο ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης στην εντυπωσιακή πίστα Yas Marina στο Abu Dhabi. Στο πρώτο σκέλος του αγώνα, το λεγόμενο qualifying race, ο Αλέξανδρος και ο teammate του Altfrid Heger κατέλαβαν την 5η θέση με τον Έλληνα οδηγό να κάνει εντυπωσιακό προσπέρασμα στον τελευταίο γύρο κερδίζοντας έτσι μια θέση. Νικητές του qualifying race αναδείχθηκαν οι Andreas Zuber και Marc Hennerici με την Corvette Z06.

Στον κανονικό αγώνα ο Αλέξανδρος στάθηκε άτυχος καθώς εκκίνησε από την 4η θέση, πέρασε 3ος και στην πρώτη στροφή τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αναγκάζοντάς τον να κάνει ένα τετ-α-κε χάνοντας... πολλές θέσεις. Κατάφερε όμως να ανακάμψει και με την πτώση της καρό σημαίας μετά από την μια ώρα αγώνα η ομάδα κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι και την 7η θέση.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον πρώτο αγώνα. Στο πρώτο σκέλος πήγαμε αρκετά καλά και μπορέσαμε να πάρουμε την 5η θέση. Στον κανονικό αγώνα στάθηκα άτυχος. Ξεκίνησα 4ος, και στην πρώτη στροφή είχα κερδίσει κιόλας μια θέση. Με χτύπησε κάποιος στο πίσω μέρος, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσω αρκετές θέσεις. Το παλέψαμε όμως και καταφέραμε να πάρουμε την 7η θέση. Εάν δεν είχαμε αυτή την ατυχία, θα ήμασταν σίγουρα σε υψηλή θέση. Τώρα πλέον κοιτάζω τον επόμενο αγώνα στο Silverstone», είπε ο Αλέξανδρος.

Στην βαθμολογία ο Αλέξανδρος βρίσκεται στην 9η θέση με 2 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Triple H Team Hegersport, βρίσκεται στην 5η θέση στον σχετικό πίνακα.

Πριν από τον αγώνα για το πρωτάθλημα του FIA GT1 ο Αλέξανδρος θα συμμετάσχει στον 52ο αγώνα του ADAC ACAS H&R-Cup.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...